Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Μην κάνετε σαν τους κανiβαλους»: Στηρίζει τον Γεωργούλη ο Σπύρος Μπιμπίλας με...

«Μην κάνετε σαν τους κανiβαλους»: Στηρίζει τον Γεωργούλη ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτηση που βάζει «φωτιά»

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία της Έλενας Χρονοπούλου για πρόκληση σωματικής βλάβης και σεξουαλικής κακοποίησης από τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στα social media σχολίασε κάποια πράγματα για τις ερωτήσεις που δέχεται το σωματείο σε σχέση με το ζήτημα.

«Επειδή πολλοί βιάζονται και ασφυκτικά μας πολιορκούν ως ΣΕΗ και εμένα προσωπικά για να πάρουν δηλώσεις για την νέα περίπτωση καταγγελίας κατά του Ευρωβουλευτή Γεωργούλη που τυχαίνει να είναι και μέλος του ΣΕΗ κ ΤΑΣΕΗ, ας κάνουν υπομονή θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό μας αλλά και το τεκμήριο αθωότητας.

Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν. Και για όσους επιπόλαια με κατηγορείτε προσωπικά ως υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ είστε τελείως άσχετοι αφού είμαι υποψήφιος με ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που καταγγέλλει τα πάντα για όλα τα κόμματα. Ας σοβαρευτούμε, πάντα εξετάζονται οι καταγγελίες, πάντα περιμένουμε τα αρμόδια όργανα και την δικαιοσύνη να λειτουργήσουν και μετά μιλάμε. Δεν θα γίνουμε μπαλάκι στα πολιτικά παιχνίδια και στις σκοπιμότητες κανενός. Σεβόμαστε τα φερόμενα ως θύματα και αναμένουμε. Εξ άλλου δυστυχώς 4 ως τώρα ευρωβουλευτές μας, διαφόρων κομμάτων, μας έχουν εκθέσει στην Ευρώπη ανεπανόρθωτα».

Η ανάρτηση του:

Τα πιο σημαντικά