Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Κλέλιας Ρένεση

28 Ιουνίου, 20236:04 ΜΜ

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με πολλές προσθήκες και αποχωρήσεις. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Κλέλια Ρένεση, που ξεχώρισε ως Καίτη Κίτσου.

Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε μάλιστα πριν από λίγες την αποχώρησή της από τη σειρά, με ανάρτησή της στο Instagram.
Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη “οδό Μουρμουράς”, καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα!

Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη» έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Η Ελένη Γερασιμίδου στη Μουρμούρα

Όσο για την αντικαταστάτριά της; Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα» το σενάριο της «Μουρμούρας» θα αλλάξει και δε θα δούμε νέα σύντροφο στη ζωή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Αντίθετα ο τηλεοπτικός Ηλίας θα μετακομίσει στην Άρτα για να ζήσει με τη μητέρα του, την οποία θα υποδυθεί η Ελένη Γερασιμίδου.

Πηγή: fthis.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News