Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜίλτος Τεντόγλου: Στο πλευρό του ο θρuλικός Καρλ Λιούις για το θέμα...

Μίλτος Τεντόγλου: Στο πλευρό του ο θρuλικός Καρλ Λιούις για το θέμα της βαλβiδας – «Πpέπει να ακοúμε τους αθλητές»

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και στην συνέχεια έκανε μία δήλωση «βόμβα» σχολιάζοντας την αλλαγή που σχεδιάζει η παγκόσμια ομοσπονδία με την αφαίρεση της βαλβίδας.

«Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν» ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν» πρόσθεσε.

Δείτε την ανάρτηση του:

Η δήλωση του παγκόσμιου πρωταθλητή δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο θρυλικός Καρλ Λιούις, που έχει 9 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και 8 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στίβου, στάθηκε στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου.

Ο Καρλ Λιούις ανέβασε στο X, πρώην Twitter, τις δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή και σχολίασε: «Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή πλαίσιο. Έχω ακούσει τόσες απόψεις αλλά όχι από τους άλτες. Τώρα, κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές».
Τα πιο σημαντικά