«Μίλησε» το κινητό της 35χρονης Έφης! Πώς σχεδίαζε βήμα βήμα την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα

15 Σεπτεμβρίου, 2020 11:04 ΠΜ
More videos

Σε επίπεδο ψύχωσης είχε φτάσει η εμμονή της 35χρονης Έφης για την άτυχη Ιωάννα, καθώς είχε γίνει… σκιά της 34χρονης επί έναν ολόκληρο χρόνο, εγκαθιστώντας στο κινητό τηλέφωνό της ακόμα και εφαρμογή παρακολούθησης!

Οι άντρες της Ασφάλειας οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό το κινητό της προφυλακισμένης βιτριολίστριας ανακάλυψαν με φρίκη ότι η 35χρονη είχε μετατραπεί σε δεινή stalker, εξαιτίας των εμμονών της, αλλά και της ζήλιας που έτρεφε για την ερωτική αντίζηλό της.

Αρχικά, οι αστυνομικοί βρήκαν την εφαρμογή trackerhome, που είναι ιδιαίτερα γνωστή για παρακολουθήσεις. Μάλιστα, η 35χρονη Εφη Κ. φέρεται ότι είχε τοποθετήσει και τρεις πομπούς παρακολούθησης στο αμάξι της άτυχης κοπέλας για να βλέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή από το κινητό της τις κινήσεις της.

Στο κινητό της 35χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας της Ιωάννας στο Μοσχάτο, οι οποίες είχαν τραβηχτεί στις 20 Ιουνίου του 2019, δηλαδή έναν χρόνο πριν από τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι. Γι΄ αυτό και οι Αρχές πιστεύουν ότι η προφυλακισμένη γυναίκα σχεδίαζε πολύ καιρό την αποτρόπαια πράξη της και είχε μελετήσει προσεκτικά την κάθε κίνησή της.

Την εκτίμηση αυτή ενισχύει επίσης το γεγονός ότι η κατηγορούμενη Εφη Κ. παρακολουθούσε τον χώρο εργασίας της άτυχης Ιωάννας από τις αρχές του έτους, συγκεκριμένα από τις 29 Ιανουαρίου 2020. Τρανταχτή απόδειξη αυτού αποτελεί το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν μία φωτογραφία με απεικόνιση χάρτη με συντεταγμένες οι οποίες αντιστοιχούσαν στην οδό Αγίας Ελεούσης, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Επίσης, στις 8 Μαΐου η 35χρονη είχε αποθηκεύσει στο κινητό τηλέφωνό της μία φωτογραφία που απεικόνιζε κατάστημα με περούκες στο Περιστέρι, κάτι που δείχνει ότι σχεδίαζε τη μεταμφίεσή της. Στις 16 Μαΐου αποθήκευσε άλλη φωτογραφία με τα στοιχεία εταιρίας ταξί, ενώ τρεις μέρες μετά καταχώρισε στο κινητό της έναν αριθμό που ανήκε στην οδηγό του ταξί, με το οποίο είχε σχεδιάσει να διαφύγει μετά την επίθεση.

Η 35χρονη γυναίκα-δηλητήριο, η οποία έχει υψώσει τείχος σιωπής για την επίθεση με καυστικό υγρό, παραμένει προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στα όσα θα πει στην απολογία της, στην οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη δική της εκδοχή για τα τραγικά γεγονότα της 20ής Μαΐου.

Όσον αφορά την 34χρονη Ιωάννα, ύστερα από 85 ημέρες νοσηλείας και επτά επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις, βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, ενώ επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τους γιατρούς της προκειμένου να αξιολογούν την κατάστασής της.

Πηγή: espressonews