Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜίλησε και τον «τακτοποίnσε»: H Μαριώ έβαλε στη θέσn του τoν Light...

Μίλησε και τον «τακτοποίnσε»: H Μαριώ έβαλε στη θέσn του τoν Light που αποκάλεσε την ρεμπέτικη μουσική «απoλίθωμα»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν σήμερα (31/10) δηλώσεις της Μαριώς. Η γνωστή ρεμπέτισσα πήρε θέση για τα όσα είπε ο Light αναφερόμενος στο ρεμπέτικο τραγούδι, στο live του “Fame Story”.

Η Μαριώ σχολιάζοντας αυτά που είπε ο Light, εξήγησε: «Τι θα πει απολίθωμα; Τα τραγούδια έχουν την ιστορία τους. Αν δεν του αρέσει να μην το ακούει. Το τραγούδι αυτό είναι παλιό ρεμπέτικο, αρχοντορεμπέτικο. Είναι ντροπή να σκαλίζω ανθρώπους που έγραψαν τραγούδια και έγιναν επιτυχίες. Είναι τραγούδια γραμμένα μέσα απ’ τη ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Light είχε μιλήσει με αιχμηρό τρόπο για το ρεμπέτικο. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Ζητάμε από μία νέα κοπέλα να τραγουδήσει ένα τραγούδι, συγγνώμη κιόλας, απολίθωμα και να το φέρει τι; Ποιο είναι το ζητούμενο αυτού του show; Ποιο είναι το ζητούμενο από τον νικητή του «Fame Story»;
Γιατί λοιπόν δεν τους βάζουμε την επόμενη εβδομάδα να κάνουν και yodeling ή να βάλουμε κάποιον να μας πει σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο κάτι απαρχαιωμένο; Αρχικά, ντερμπεντέρισσα εγώ δεν ξέρω καν τι σημαίνει. Το 2023 ποιος που δεν είναι σε talent show το τραγουδάει αυτό το τραγούδι;».

Τα πιο σημαντικά