Μιλάνο: Στόλισαν δέντρο με 10.000 στολίδια, 1.000 κρυστάλλους Σβαρόβσκι και 36.000 λαμπάκια 

13 Δεκεμβρίου, 2017 8:32 ΠΜ
More videos

Μπορεί σε κάθε πλατεία της Ρώμης να βλέπεις κι από ένα επιβλητικό πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο τα γραφικά σημεία της πόλης, αλλά το Μιλάνο εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να πάρει εκείνο το βραβείο για το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έτσι και φέτος η πρωτεύουσα της μόδας στόλισε το δικό της εορταστικό δέντρο, το οποίο περιελάμβανει 10.000 στολίδια μεταξύ αυτών και 1.000 κρυστάλλους Σβαρόβσκι.

Με το δέντρο να είναι γεμάτο από κρυστάλλους της ομώνυμης εταιρίας, περίπου 36.000 λαμπάκια και ένα πανέμορφο ασημένιο αστέρι, ήδη το Instagram έχει γεμίσει με δεκάδες φωτογραφίες από τουρίστες και μη που φωτογραφίζουν το χριστουγεννιάτικο «έργο τέχνης».

Το δέντρο βρίσκεται στην πλατεία Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε II και φωταγωγήθηκε πριν λίγες μέρες με την διάσημη fashion blogger, Κιάρα Φεράγκνι να είναι το πρόσωπο της βραδιάς.

Βέβαια, παρ΄ότι που η φωταγώγηση έγινε στην πόλη της μόδας, η Φεράγκνι προτίμησε να εμφανιστεί με δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή Dior, με αποτέλεσμα η επιλογή της να κακοφανεί κάπως στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Γύρω από το δέντρο με ύψος 12 μέτρα συγκεντρώθηκαν περίπου 500 άτομα για να παρακολουθήσουν την φωταγώγηση με τους Coldplay να παίζουν τις γνωστές τους επιτυχίες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι ανάμεσα στα πιο πολυφωτογραφημένα δέντρα του κόσμου για το 2018.

[ief]

Ακολουθήστε μας στο facebook: