Μικρούτσικος για Βαλάντη: «Αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας και διώκεται. Εγώ θα φοβόμουν μη μου ρίξει μπουνιά»

6 Ιανουαρίου, 2022 10:00 ΜΜ
More videos

Το απόσπασμα με τον εκνευρισμό του Βαλάντη στο Survivor και το ξέσπασμα προς τη Μυριέλλα Κουρεντή κλήθηκαν να σχολιάσουν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει σαφή θέση κατά του τραγουδιστή.

«Με όλη την ευθύνη των λόγων μου, αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας. Ασύστολη υποτίμηση, ύψωμα φωνής, ρίχνει αλεπάλληλα “χαστούκια”. Η λεκτική βία διώκεται. Στο Big Brother απαγορευόταν να πούμε τη φράση “λεκτική βία” γιατί θα παρενέβαινε το ΕΣΡ», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Χθες τρομοκρατήθηκα εντός και εκτός εισαγωγικών. Αν ήμουν εκεί θα έκανα έτσι μη μου ρίξει μπουνιά. Ήταν η φυσική συνέπεια της συμπεριφοράς αυτής. Έφυγε ο Ρουβάς το αρνί του Θεού, ο λογικός και ψύχραιμος Κωνσταντάρας και άφησαν ένα κορίτσι να βάλλεται, που έχει λόγο, έχει τσαμπουκά, αλλά ήταν καταιγιστική η λεκτική βία που θα έπρεπε η ίδια η εκπομπή να τα λογοκρίνει και να τον αποβάλλει».

«Ο τρόπος με τον οποίο της ζήτησε συγγνώμη με “έψησε” και δεν είμαι ευκολόπιστος. Λέω “Αντρέα μην είσαι βλάκα, σε δέκα λεπτά θα ανατραπεί και τελικά αυτό έγινε”», κατέληξε.