Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜικρούτσικος: «Είπα μία ιστορία έρωτα, με φυσιολογικά ανθρώπινα κίνητρα - Αυτό ποινικοποιήθηκε»

Μικρούτσικος: «Είπα μία ιστορία έρωτα, με φυσιολογικά ανθρώπινα κίνητρα – Αυτό ποινικοποιήθηκε»

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης 22/3 οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό OK! σχετικά με τη σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο, όταν ο ίδιος σπούδαζε στο Μαθηματικό, εκείνη θα έδινε εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής και εκείνος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της, αποκαλύπτοντας πως ήταν «ο πρώτος άνδρας της».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον Μιχάλη Ροδόπουλο: «Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

«Ήμουν αφελής που αποκάλυψα τη σχέση»

Αν και ο παρουσιαστής δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η συνέντευξη συνεχιζόταν όταν έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ενώ υποστήριξε επίσης, πως δεν γνώριζε καν ότι ηχογραφείται, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με δυσπιστία. Μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά, στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε, γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας πιθανώς την δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά