Μικρούλα ντυμένη νεράιδα γίνεται διάσημη με τα απίστευτα κόλπα της πάνω στο πατίνι

17 Νοεμβρίου, 2017 2:48 ΜΜ
More videos

Βραζιλία. Η χώρα της Σάμπα, της Καποέιρα και των λαμπρών παικτών του ποδοσφαίρου. Οι έξυπνοι Βραζιλιάνοι ξέρουν πραγματικά πώς να κινούν τα πόδια τους με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό ισχύει και για στο σκέιτμπορντινγκ, με αυτό το νεαρό κορίτσι που δείχνει ότι κατέχει το ταλέντο.

Η επόμενη σούπερ σταρ που προσθέτει στη λίστα είναι η 9χρονη Ρέισα Λιλ, η οποία είναι γνωστή στην πατρίδα της ως «Fadinha Do Skate», το οποίο μεταφράζεται περίπου ως «Η νεράιδα του πατινιού». Αυτό συμβαίνει επειδή, δεν είναι μόνο μια πολύ ταλαντούχα νεαρή “σκέιτερ”, κερδίζοντας πολλούς τίτλους πατινάζ στο δρόμο και ένα “Shoutout” από τον Τόνι Χοκ, αλλά και γιατί όπως κάθε κοπέλα, αγαπάει να ντύνεται με παραμυθένια φορέματα και αυτό της νεράιδας είναι ένα από τα αγαπημένα της.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα μέσα από τις σελίδες της στο Instagram και στο Facebook, βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει η τελευταία θεά του σκέιτ σε μια χώρα που έχει δημιουργήσει ανάμεσα σε όλα τα άλλα και κάποιες καταπληκτικές επαγγελματίες στο πατινάζ όπως η Ελιάνα Σόσκο και η Λετίτσια Μπουφόνι.

Γνωρίστε την Ρέισα Λιλ, γνωστή και ως “η νεράιδα του πατινιού”

Έχει κερδίσει τον τίτλο από τα εκπληκτικά κόλπα που κάνει με το πατίνι, ενώ είναι ντυμένη με μια στολή νεράιδας

Εκτός από το ενδιαφέρον της στολής της, είναι μια ατρόμητη σκέιτερ που έχει ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους 

Ακόμη, έλαβε αναγνώριση από μύθους του σκέιτ, όπως ο Τόνι Χοκ

Έχει ήδη φτιάξει ένα κοινό, το οποίο την ακολουθεί στο Instagram και στο Facebook

Και είναι σε έναν καλό δρόμο για να γίνει η πιο πρόσφατη θεά του σκέιτ

Δείτε το βίντεο.

[Nerdist]

Ακολουθήστε μας στο facebook: