Μικρόσωμο σκυλί κάνει βόλτες στην πλάτη του μεγάλου του αδερφού όπου κι αν πηγαίνουν.

21 Νοεμβρίου, 2016 5:06 ΜΜ
More videos

Όταν το Ιαπωνικό Τσιν με το όνομα Λουλου συνάντησε τον Μπλίζαρντ, (ένα μεγάλο τετράποδο Αγίου Βερνάρδου) για πρώτη φορά, η σχέση τους ήταν μοιραία. Η Λουλου είδε τον Μπλίζαρντ ως τον μεγάλο αδερφό που δεν είχε μιας και ήταν πολύ νέα.

«Το αγαπημένο της μέρος ήταν στην πλάτη του, καθώς ξάπλωνε. Η ίδια νιώθει άνετα σε αυτή τη θέση. Όταν ο Μπλίζαρντ σηκώνεται, εκείνη πηδάει τριγύρω του για να ανέβει στην ράχη του.» αναφέρει στο Metro ο ιδιοκτήτης των σκύλων, David Mazzarella.

Ζυγίζοντας όσο ένα πακέτο ζάχαρη, η Λουλου έσπευσε να δείξει στον μεγάλο σκύλο (το βάρος του είναι περίπου 57 κιλά), ποιος είναι το αφεντικό εκεί. Τώρα, κάθε φορά που πάνε βόλτα ή ζουν περιπέτειες, το μικρό σκυλάκι είναι πάντα στο πίσω μέρος του γίγαντα. «Ο Μπλίζαρντ είναι ο πιο χαλαρός σκύλος, είναι ανεκτικός στα πάντα» λέει ο Mazzarella.

Επίσης προσθέτει: «Ας πούμε πως η Λουλου φορά τα παντελόνια στην οικογένεια και ο Μπλίζαρντ δεν έχει ίχνος κακίας μέσα του. Δεν μου έχει γαβγίσει ποτέ και μπορώ να πάρω ένα κόκκαλο μέσα από το στόμα του με το δικό μου στόμα. Η Λουλου είναι ακριβώς το αντίθετο.»

Η Λουλου, ένα ιαπωνικό τσιν μικροσκοπικού μεγέθους, είναι αχώριστη με τον μεγάλο της αδερφό, τον Μπλίζαρντ. Όπου κι αν πάνε, η μικρή ανεβαίνει στην πλάτη του.1

David Mazzarella

«Όταν τον είδε πρώτη φορά, τον θεώρησε αμέσως ως οικογένεια.»2

David Mazzarella

«Το αγαπημένο της μέρος ήταν στην πλάτη του, καθώς ξάπλωνε.»3

David Mazzarella

«Όταν ο Μπλίζαρντ σηκώνεται, εκείνη πηδάει τριγύρω του για να ανέβει στην ράχη του. Εκεί νιώθει πιο άνετα.»4

David Mazzarella

Ζυγίζοντας όσο ένα πακέτο ζάχαρη, η Λουλου έσπευσε να δείξει στον μεγάλο σκύλο (το βάρος του είναι περίπου 57 κιλά), ποιος είναι το αφεντικό εκεί.5

David Mazzarella

«Ο Μπλίζαρντ είναι ο πιο χαλαρός σκύλος, είναι ανεκτικός στα πάντα.»6

David Mazzarella

«Ας πούμε πως η Λουλου φορά τα παντελόνια στην οικογένεια και ο Μπλίζαρντ δεν έχει ίχνος κακίας μέσα του.»7

Caters News

«Δεν μου έχει γαβγίσει ποτέ και μπορώ να πάρω ένα κόκκαλο μέσα από το στόμα του με το δικό μου στόμα.»8

David Mazzarella

 «Η Λουλου είναι ακριβώς το αντίθετο.»9

David Mazzarella

[Instagram] [laughingsquid]