Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜικρός Γιαννάκης: «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι...

Μικρός Γιαννάκης: «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας»

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Έχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας» τόνισε ο μικρός Γιαννάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv100 μαζί με τον πατέρα του πριν αναχωρήσει για την Αμερική.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει ενώσει όλους φιλάθλους του ποδοσφαίρου θα μεταβεί στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο για μια σημαντική επέμβαση κι έπειτα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας ώστε να μπορέσει να σηκωθεί από το αναπηρικό του αμαξίδιο. Κι όλα αυτά χάρη στην οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ που ανέλαβαν όλα τα έξοδα της νοσηλείας του.

Ο Γιάννης και ο πατέρας του Κωστής Παπαστεφανάκης μίλησαν από την Άμφισσα στην εκπομπή «Με 100 στα ΣΠΟΡ» και στην Βάσω Τσάνα.

giannakis paok

Ο πατέρας του Γιάννη, μίλησε για την αντίδραση του όταν το έμαθε: «Εκείνη τη στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: “Πάμε να σηκώσουμε το παιδί”».

Ο μικρός Γιαννάκης, είναι ανυπόμονος να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει φυσιοθεραπείες. «Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου».

Και ο ίδιος θυμήθηκε την καλύτερη στιγμή του στα γήπεδα: «Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την…».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά