Μικρό σκυλάκι χρησιμοποιεί τον μεγάλο του αδερφό για να κάνει τα πάντα

6 Μαΐου, 2017 12:58 ΜΜ
More videos

Η Μπέλλα είναι ένας ακούραστος 2χρονος σκύλος, που αναζητά συνεχώς περιπέτειες. Ωστόσο, ορισμένες είναι πολύ μεγάλες για το μικροσκοπικό κουτάβι, οπότε χρειάζεται μια μικρή ώθηση. Ευτυχώς, έχει την τέλεια στήριξη για να τη βοηθήσει.

Πρόκειται για τον Χανκ. Ο 10χρονος σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος της Μπέλλα και αποτελούν ένα αχώριστο δίδυμο. «Αγαπούν απόλυτα ο ένας τον άλλον. Η Μπέλλα μένει μαζί μου και ο Χανκ στους γονείς μου, αλλά κάθε φορά που τη φέρνω στο σπίτι, τρελαίνονται και οι δύο όταν συναντιούνται», δήλωσε η Αντριάνα Μπέρκχαρτ, η ιδιοκτήτρια της Μπέλλα.

Η Μπέλλα είναι ένα έξυπνο κουτάβι. Συνειδητοποίησε γρήγορα πως ο Χανκ είναι ένας μεγαλύτερος σκύλος. Όταν περνούν χρόνο μαζί, εκείνη βρίσκεται την περισσότερη ώρα επάνω του. Από τον ύπνο, ως τις βόλτες στο σπίτι, μοιάζουν σαν ένα σώμα. Ακόμη και η γούνα τους έχει το ίδιο χρώμα.

«Ο Χανκ μεγαλώνει αρκετά και είναι καλό που υπάρχει η Μπέλλα και τον κρατά ενεργό. Διασκεδάζει μόνη της, αλλά λατρεύει να παίζει με τον Χανκ. Εκείνος τρέχει μαζί της, αλλά όταν κουράζεται κάθεται κάτω και η Μπέλλα ανεβαίνει επάνω του. Είναι οι καλύτεροι φίλοι», αναφέρει η Αντριάνα.

Η Μπέλλα είναι ένας ακούραστος 2χρονος σκύλος, που αναζητά συνεχώς περιπέτειες. Ωστόσο, ορισμένες είναι πολύ μεγάλες γι’ αυτήν.

Adriana Burkhart

Ευτυχώς, έχει την τέλεια στήριξη για να τη βοηθήσει.

Adriana Burkhart

Ο Χανκ είναι ένας 10χρονος σκύλος και ο καλύτερος φίλος της Μπέλλα.

Adriana Burkhart

Διασκεδάζει μόνη της, αλλά λατρεύει να παίζει μαζί του.

Adriana Burkhart

Λατρεύουν εξίσου και τις αγκαλιές!

Adriana Burkhart

Κοιμούνται αρκετά μαζί και η Μπέλλα κυνηγά και προσπαθεί να παίξει με την ουρά του Χανκ. Για αρκετή ώρα καθημερινά, μένει ξαπλωμένη πάνω του.

Adriana Burkhart

Είναι η μικρότερη από τα σκυλιά της οικογένειας, οπότε ανεβαίνει πάνω στον Χανκ όταν θέλει να τραβήξει την προσοχή.

Adriana Burkhart

Τον χρησιμοποιεί από τη μετακίνηση στο σπίτι, μέχρι και για μέρος να κοιμηθεί ή ως και σκαμνί.

Adriana Burkhart

Επιπλέον, όταν είναι επάνω του, φτάνει αρκετά ψηλά ώστε να πηδήξει πάνω από την πόρτα.

Adriana Burkhart

[dodo]