Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜιχάλης Zαμπίδης: Ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτες – Τους «ακινητοποίησε» με μία φράση

Μιχάλης Zαμπίδης: Ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτες – Τους «ακινητοποίησε» με μία φράση

Κατάφερε να τους ακινητοποιήσει με μια του φράση – «Και θα σε προλάβω, και θα σε κοπανήσω» είπε στους ληστές ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, όταν διαρρήκτες επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι του στα Νότια Προάστια.

Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από τον Ζαμπίδη, του οποίου μια φράση ήταν αρκετή για να ακινητοποιήσει τους δυο διαρρήκτες που εισέβαλλαν στο σπίτι του. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον έναν από τους δύο ανήλικους διαρρήκτες αφού την ώρα που έφτασε με το αυτοκίνητο του στην είσοδο του σπιτιού τον είδε να πηδάει την περίφραξη της μονοκατοικίας του.

Ο δεύτερος διαρρήκτης ανήλικος και αυτός μόλις αντιλαμβάνεται ότι ο ιδιοκτήτης της οικίας ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενημερώνει τον συνεργό του και φεύγουν τρέχοντας.

Η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο το περιστατικό.

Η αστυνομία ήδη έχει ταυτοποιήσει τους δύο διαρρήκτες που είχαν την τύχη να μην αναμετρηθούν με τον άνθρωπο που έχει ταπεινώσει στο ρινγκ δεκάδες αντιπάλους του από όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά