Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜιχάλης Λεβεντογιάννης: «Μου αρέσει να με εκπλήσσει η ίδια η ζωή»

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Μου αρέσει να με εκπλήσσει η ίδια η ζωή»

Είναι από τις λίγες φορές που ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δίνει συνέντευξη. Αφού, λοιπόν, το τόλμησε αποφάσισε να μιλήσει για τον δρόμο που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει στη ζωή του. 

«Δεν έχουν σημασία τα βήματα, αλλά το αν ο τελικός προορισμός μπορεί να γεμίσει την ψυχή σου. Όλα είναι δρόμος, κι εγώ αυτόν τον δρόμο θα τον περπατήσω χωρίς να προσδοκώ κάτι. Άλλωστε, μου αρέσει να με εκπλήσσει η ίδια η ζωή» είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην Μαρία Αραμπατζίδου και το glow.gr.

Ο ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι Παγιδευμένοι» και έχει κλέψει τις εντυπώσεις, κυρίως των γυναικών!

«Για εμένα, η υποκριτική φαντάζει ως ένα ταξίδι στο οποίο περιπλανιέμαι και μεταμορφώνομαι κάθε φορά. Κατά καιρούς μού αρέσει πολύ να κάνω και τελείως διαφορετικά πράγματα, όπως η ζωγραφική σε αντικείμενα και η φωτογραφία».

Έχει σπουδάσει marketing, αλλά τον κέρδισε η υποκριτική: «Αν και οι πρώτες μου σπουδές ήταν στον χώρο του Marketing, την υποκριτική την είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου από μικρή ηλικία. Την απόφαση να γίνω ηθοποιός την πήρα όταν κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια μου το θεατρικό κείμενο “Closer”. Είχα δει την ταινία κι από περιέργεια διάβασα και το βιβλίο. Ήταν μια αποκάλυψη για μένα, ένας άλλος κόσμος. Με πήρε μαζί του, άρχισα να φτιάχνω εικόνες και να σκέφτομαι ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ. Έπειτα από λίγο, ξεκίνησα τις θεατρικές μου σπουδές. Οι δικοί μου, όπως είναι λογικό, με ξέρουν πολύ καλά… Περίμεναν να ασχοληθώ με τον κλάδο της διαφήμισης τον οποίο είχα σπουδάσει, πριν πάω στη δραματική. Έβλεπαν, όμως, ότι δε μου άρεσε. Κυρίως ότι δε μιλούσα με ενθουσιασμό γι’ αυτό. Έτσι, μόλις τελείωσα τον στρατό, τους ανακοίνωσα ότι θα δώσω εξετάσεις για να μπω στη δραματική. Στην αρχή, νόμιζαν ότι είναι κάτι παρορμητικό, πως θα μου έφευγε πολύ γρήγορα η όρεξη. Εν καιρώ διαπίστωσαν ότι κάνουν λάθος και πλέον χαίρονται πολύ με την όλη εξέλιξη».

Για τον ρόλο του Δημήτρη Μαρκέτου είπε: «Προσπαθώ όταν έχω έναν ρόλο να μην “υποκρίνομαι”, αλλά να μπαίνω όσο πιο “μέσα” γίνεται. Ο Δημήτρης Μαρκέτος έχει μία προσωπικότητα που εκτιμώ. Έχει στοιχεία που θαυμάζω και κάποια απ’ αυτά τα έχει και ο δικός μου χαρακτήρας. Είναι συγκλονιστική η ακεραιότητά του και η αφοσίωσή του στον Νόμο, χωρίς όμως να θυσιάζει τους δικούς του ανθρώπους. Εν αντιθέσει, ρισκάρει ακόμα και την καριέρα του για να στηρίξει τη γυναίκα που αγαπάει, χωρίς να παραβεί παράλληλα τους νόμους. Η προσήλωσή του σε καθετί που πιστεύει είναι αξιοζήλευτηΜε αφορμή αυτό, να πω πως προσωπικά πάντα πίστευα στο Κράτος Δικαίου και στην απόδοση Δικαιοσύνης, ακόμη κι αν οι αποφάσεις του συστήματος απονομής της κάποιες φορές με έχουν απογοητεύσει. Ελπίζω, πάντως, όλοι οι λειτουργοί της να έχουν το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια ακεραιότητα που χαρακτηρίζει τον ήρωά μου».

64525c1708bd2

Τα πιο σημαντικά