Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
διάφοραΜιχάλης Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή – Είναι Χριστούγεννα και...

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή – Είναι Χριστούγεννα και δεν υπάρχει κανείς δίπλα της»

Η Εύα Καϊλή θα παραμείνει για ακόμη ένα μήνα στη φυλακή, όπως αποφάσισαν οι αρχές του Βελγίου, καθώς αρνήθηκαν το αίτημα αποφυλάκισης με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ο δικηγόρος της πρώην ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μίλησε στην εκπομπή T-Live για τον λόγο που δεν άσκησε έφεση, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς είναι η ψυχολογία της Εύας Καϊλή.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εισερχόμενος στις φυλακές ΑΡΕΝ για να επισκεφθεί την Εύα Καϊλή μια μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος της να αποφυλακιστεί σε καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη, ανάφερε πως η πελάτισσά του «ζει μια καταστροφή»

«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος της ευρωβουλευτού.

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Εύα Καϊλή, ο δικηγόρος της αποκάλυψε: «Η ψυχολογία ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, πριν την ακροαματική διαδικασία. Όταν άκουσε τα επιχειρήματα ότι θα γίνει εισβολή του Κατάρ στις Βρυξέλλες εκεί αισθάνθηκε μια ανασφάλεια. Φοβάται ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται πλέον με νομικά κριτήρια, αλλά με πολιτικά».

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της και με τον σύντροφό της. Στο δικαστήριο δήλωσε για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε ότι προδόθηκε από τον σύντροφό της, γιατί όπως υποστηρίζει εκείνος χρησιμοποιούσε το όνομά της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι. Δεν γνώριζε την ύπαρξη χρημάτων, το συνειδητοποίησε λίγο πριν τη σύλληψη. Η κόρη της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή» είπε επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.Τα πιο σημαντικά