Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜιχάλης Αλικάκος για Σερβετάλη: «Αν δεν δέχεται τον διαχωρισμό, να απαγορεύσει και...

Μιχάλης Αλικάκος για Σερβετάλη: «Αν δεν δέχεται τον διαχωρισμό, να απαγορεύσει και την δική του ταινία»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη Μιχάλης Αλικάκος που μίλησε για το ρόλο του, τον Άρη Σερβετάλη και τη γυναίκα του.

Τον Μιχάλη Αλικάκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και η δημοσιογράφος Ειρήνη Αρβανίτη. Ο ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» λέγοντας πως αν δεν δέχεται τον διαχωρισμό των ανθρώπων πρέπει να το αποδείξει και σε άλλες εκφάνσεις της ζωής του.

«Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε έναν πόλεμο, ο εχθρός είναι ο ιός. Το άγιο δισκοπότηρο της επιστήμης, μας δίνει ένα όπλο στα χέρια που λέγεται εμβόλιο. Οι άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών, οι άνθρωποι της τέχνης που υποτίθεται και πρέπει να είναι άνθρωποι της προόδου, οφείλουμε να είμαστε σε αυτό τον δρόμο. Θεωρώ απαράδεκτη τη στάση και τη συμπεριφορά του Άρη Σερβετάλη και ως πρωταγωνιστή και ως δημόσιο πρόσωπο.

Ελπίζω ο Άρης Σερβετάλης να δώσει εντολή ή να κάνει και ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία παραγωγής που παίζει την ταινία του να μην παίζει στον κινηματογράφο γιατί και εκεί μπορούν να μπουν μόνο εμβολιασμένοι. Επίσης, να κάνει και μια εισήγηση στη Μονή Βατοπεδίου και το Άγιο Όρος να μην υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αν θέλεις να πολεμήσεις τον διαχωρισμό, να τον πολεμήσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της συμπεριφοράς και προσωπικής σου έκφανσης» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Αλικάκος.

Τα πιο σημαντικά