Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες αλλά δεν έχουν καμιά σχέση ούτε καν συγγένεια! Ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο.

9 Απριλίου, 2015 2:55 ΜΜ
More videos

Σας έχουν πει ποτέ πως μοιάζετε καταπληκτικά με κάποιον άγνωστο; Το πιο πιθανό είναι πως ναι, εφόσον οι σωσίες είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο.

Φανταστείτε την έκπληξη του Neil Richardson, όταν αποφάσισε να μετακομίσει σε μια νέα πολή μετά τη συνταξιοδότησή του και οι κάτοικοι συμπεριφέρονταν σα να τον γνώριζαν ήδη!

Άγνωστοι στο δρόμο τον φώναζαν «John«, ενώ παντού το κλίμα ήταν φιλικό και ζεστό. Ήταν ένα μυστήριο που ο Neil άργησε αρκετά να λύσει, ώσπου εντελώς τυχαία βρέθηκε να ταξιδεύει στο ίδιο λεωφορείο με τον σωσία του, για να δουν την ίδια έκθεση ζωγραφικής στο Λονδίνο!

Οι ομοιότητες όμως δεν τελείωσαν εκεί…

3

Όσο περισσότερο μιλούσαν, ανακάλυπταν και άλλα κοινά στοιχεία στις ζωές τους. Είχαν πάει στο ίδιο κολλέγιο και χρησιμοποιούν την ίδια τράπεζα. Κάποτε ήταν και οι δύο καθηγητές θρησκευτικών, αν και η μεγάλη τους αγάπη είναι η ποίηση.

Έχουν από έναν ενήλικα γιο που παίζει didgeridoo (παραδοσιακόμουσικό όργανο της Αυστραλίας) και επίσης, τόσο ο Richardson όσο και ο Jemison έκαναν πρόταση γάμου στις γυναίκες τους, ύστερα από μια εβδομάδα γνωριμίας!

4

Ο Richardson είναι 69 χρονών, ενώ ο Jemison 74 και ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι δίδυμοι, στην πραγματικότητα είναι δύο πολύ καλοί φίλοιμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα.

5

Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή, ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση!

7

cascadenews via
Ακολουθήστε μας στο facebook: