Μοιάζει με ένα συνηθισμένο δενδρόσπιτο αλλά το εσωτερικό του δεν έχει καμία σχέση!

2 Ιανουαρίου, 2016 1:43 ΜΜ
More videos

Κάποιες φορές η ζωή είναι πολύ αγχωτική, και απλά χρειαζόμαστε να ξεφύγουμε για λίγο.

Τα μικρά σπίτια που βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές, επιτρέπουν στους ενοίκους τους να πάρουν μια βαθιά ανάσα μακριά από τους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Είναι ιδανικά για λίγη ησυχία, γαλήνη και ηρεμία.

Αν και εσείς είστε λάτρης αυτής της ξεκούρασης θα αγαπήσετε το παρακάτω μικρό σπίτι. Βρίσκεται ανάμεσα σε ερυθρόδεντρα ή για την ακρίβεια μέσα τους και είναι καταπληκτικό εξωτερικά και εσωτερικά. Τοποθετημένο στα βουνά της Santa Cruz της Καλιφόρνια, αυτό το δενδρόσπιτο είναι πραγματικά μοναδικό.

Αυτό το όμορφο σπιτάκι βρίσκεται ανάμεσα σε ερυθρόδεντρα στα βουνά Santa Cruz, στο Watsonville της Καλιφόρνια.

Σε αντίθεση με άλλα σπίτια, αυτή η κατοικία διαθέτει 2 δέντρα που μεγαλώνουν σε περίοπτη θέση ακριβώς στη μέση του σπιτιού.

Μακριά από τον θόρυβο και τη φασαρία των γύρω πόλεων, το σπίτι είναι προσβάσιμο από μια στενή αλλά ανθεκτική, ξύλινη γέφυρα.

Εκτός από μια σόμπα αερίου για θέρμανση, το σαλόνι διαθέτει ένα από τα δύο εκπληκτικά δέντρα.

Η ρουστίκ κουζίνα του σπιτιού, χωρίζεται εν μέρει από το υπνοδωμάτιο με ένα μικρό τοίχο.

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα ψηλό κρεβάτι και πολλά παράθυρα για να μπαίνει άπλετο φυσικό φως στον χώρο.

Το σπίτι επιπλέον περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, ψυγείο και έναν εκπληκτικό αριθμό ντουλαπιών ως αποθηκευτικό χώρο σε αυτό το μικρό μέρος.

Το μπάνιο δεν είναι μεγάλο αλλά στο εσωτερικό του υπάρχει ένα δέντρο και  πολύ φυσικό φως.

Ίσως το καλύτερο μέρος αυτού του σπιτιού να είναι ο εξωτερικός του χώρος καθώς αφήνει τους ανθρώπους που μένουν εκεί να απολαύσουν την μοναξιά.

Η βεράντα προσφέρει ρουστίκ γοητεία γύρω από το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς στη μέση της φύσης.

Για να φτάσει κανείς στο σπίτι από τον πλησιέστερο χώρο στάθμευσης, θα πρέπει να περπατήσει σε ένα εύκολο μονοπάτι για περίπου 4 λεπτά.

Αυτό το όμορφο δενδρόσπιτο χτίστηκε από ένα καλλιτέχνη που ασχολείται με βιτρό, κάτι που εξηγεί την εκπληκτική του διακόσμηση και δημιουργική χρήση του φυσικού φωτός.

Θα θέλατε να μείνετε και εσείς εκεί για να ξεφύγετε από την πόλη; 

Πηγή: Airbnb