Μια τουρίστρια έδωσε σε έναν άστεγο την πίτσα της. Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ποιος ήταν ο άστεγος.

18 Απριλίου, 2016 1:49 ΜΜ
More videos

Η Γαλλίδα Karine Gombeau ήταν στην Νέα Υόρκη για διακοπές, όταν μπέρδεψε τον Αμερικανό ηθοποιό Ρίτσαρντ Γκιρ για άστεγο. Χωρίς να τον αναγνωρίσει, του πρόσφερε ένα κομμάτι πίτσα.

1

Όπως αφηγήθηκε αργότερα η ίδια, ήταν για έξω για μια βόλτα μαζί με τον σύντροφό της και τον 15χρονο γιο της, όταν είδε έναν άντρα να ψάχνει σε έναν κάδο σκουπιδιών. Φαινόταν να είναι άστεγος. Συγκινημένη από το θέαμα, του πρόσφερε ένα κομμάτι πίτσα, που τους είχε περισσέψει.

2

Ο άντρας ρώτησε, “τι έχει μέσα η σακούλα;” Προσπάθησα να του απαντήσω στα Αγγλικά, αλλά κατέληξα να απαντήσω μισά Αγγλικά μισά Γαλλικά. Του είπα: “Συγγνώμη, αλλά η πίτσα έχει κρυώσει.” “Σε ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σε έχει καλά”, μου απάντησε.

3

Η Karine δεν είχε συνειδητοποιήσει ποιον είχε συναντήσει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όταν δυο μέρες μετά το περιστατικό ένας υπάλληλος από το ξενοδοχείο στο οποίο έμεναν της έδειξε μια εφημερίδα με μια φωτογραφία με την ίδια να στέκεται δίπλα στον Ρίτσαρντ Γκιρ.

4

5

Τελικά, η Karine είχε εισέλθει κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας “Time out of Mind”, στην οποία ο Γκιρ έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Σίγουρα, για τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τα μέλη του συνεργείου αυτή η στιγμή θα μείνει στο μυαλό τους ως το τέλειο παράδειγμα της απλής ανθρώπινης καλοσύνης.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: