Μια συγκινητική πράξη ενός άγνωστου για ένα μικρό αγόρι με ειδικές ανάγκες

24 Μαΐου, 2015 3:39 ΜΜ
More videos

Για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η Ashley England πήγε για φαγητό με την οικογένεια της. Όπως μπορεί να σας επιβεβαιώσει κάθε γονιός, το να έχεις μαζί σου τα παιδιά σε ένα εστιατόριο μπορεί να είναι δύσκολο, όμως η Asley είναι μια περήφανη μαμά ενός αγοριού με ειδικές ανάγκες. Για την οικογένεια της, μια έξοδος σε εστιατόριο μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο 8 ετών Riley, άρχισε να γίνεται λιγάκι εριστικός. Άρχισε να χτυπά το τραπέζι, να πετά πράγματα, και να υψώνει την φωνή του, και σύμφωνα με την Ashley ενοχλούσε τους ανθρώπους που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια. Ο Riley πάσχει από μια σοβαρή μορφή επιληψίας η οποία του προκαλεί επιληπτικές κρίσεις.

Τότε, μια σερβιτόρα πλησίασε την Ashley και εκείνη έβαλε στο μυαλό της το χειρότερο, και προετοιμάστηκε για το παράπονο που θα  δεχόταν για τον Riley. Όμως αυτό που έγινε ήταν ακριβώς το αντίθετο. Η σερβιτόρα είχε δάκρυα στα μάτια, και ένα σημείωμα στο χέρι της.

«Θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό χωρίς να κλάψω,» είπε η σερβιτόρα. «Ένας πελάτης έχει πληρώσει τον λογαριασμό σας για απόψε και μου ζήτησε να σας δώσω αυτό το σημείωμα.»

Το σημείωμα έγραφε: «Ο Θεός δίνει μόνο ξεχωριστά παιδιά σε ξεχωριστούς ανθρώπους.»

Η πράξη ευγένειας του άγνωστου πελάτη έκανε την Ashley να βάλει τα κλάματα. «Μια τέτοια πράξη για εμάς, δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν αυτό που περνάμε και πόσο σκληρό είναι κάποιες φορές να αντιμετωπίζεις τον έξω κόσμο,» λέει. «Με αυτήν την κίνηση διέγραψα κάθε αρνητικό σχόλιο που μας είχε γίνει στο παρελθόν.»

Δείτε παρακάτω την Ashley και την οικογένεια της να περιγράφουν το περιστατικό.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την εκπληκτική αυτή ιστορία.

Αυτός είναι ο Riley. Είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Από τότε που ήταν μωρό πάσχει από μια σοβαρή μορφή επιληψίας η οποία του προκαλεί επιληπτικές κρίσεις. Δεν μπορούσαν να φανταστούν πως μια απλή πράξη έμελλε να αγγίξει τις ζωές τους για πάντα.

article-2410652-1B9BED04000005DC-69_306x423

Ένα βράδυ, ο Riley πήγε με την οικογένεια του στο εστιατόριο Stag & Doe, στην Βόρεια Καρολίνα. Η μητέρα του είχε προετοιμαστεί για το χειρότερο, όταν ο Riley άρχισε να συμπεριφέρεται ανάρμοστα και ενόχλησε κάποιους από τους πελάτες.

mystery5n-2-web

Τότε μια σερβιτόρα πλησίασε την μητέρα του και της έδωσε το παρακάτω σημείωμα το οποίο είχε αφήσει ένας άγνωστος πελάτης για αυτήν. Η Ashley έβαλε τα κλάματα. Ο άγνωστο είχε πληρώσει επίσης και τον λογαριασμό τους.

article-2410652-1B9BEFAB000005DC-43_306x423

«Λίγοι γνώριζαν τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό και αυτό ήταν κάτι που χρειαζόμασταν σίγουρα αυτή τη στιγμή.» λέει η Ashley.

article-2410652-1B9BEFBB000005DC-270_634x631

Ο Riley θέλησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον άγνωστο πελάτη, όποιος ή όποια και αν ήταν. Ακόμη και η μικρότερη χειρονομία μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.

59pMLA2

Ακολουθήστε μας στο facebook: