Μια σερβιτόρα ζωγράφιζε πάνω σε μια απόδειξη. Δύο ώρες αργότερα άνοιξε το Facebook και…

Αύγουστος 17, 2015 3:50 ΜΜ
More videos

Ο Tim Young και ο Paul Hullings είναι πυροσβέστες στο Νιού Τζέρσεϊ και κυριολεκτικά ζούνε για τη δουλειά τους.

Πρόσφατα, είχαν δουλέψει σερί ένα εξαντλητικό 12ωρο προκειμένου να σβήσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή και όταν τελείωσαν – γύρω στις 6 το πρωί – πήγαν σε μια καφετέρια ζητώντας τον πιο δυνατό καφέ που μπορούσαν να τους ετοιμάσουν.

6

Σερβιτόρα εκείνη την ημέρα ήταν η Liz Woodward η οποία έτυχε να ακούσει τους δύο άντρες να συζητούν για τη μάχη που είχαν δώσει νωρίτερα. Όταν ζήτησαν να πληρώσουν όμως, τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Αντί για το λογαριασμό, τους έδωσε αυτό το μήνυμα:

7

Συγκινημένοι ευχαρίστησαν την κοπέλα για τα ευγενικά της λόγια, αλλά λίγο αργότερα ο Tim ανέφερε το περιστατικό στο Facebook: «Μια τόσο ανιδιοτελής και ευγενική πράξη. Συνιστώ σε όλους σας να επισκεφθείτε την καφετέρια και να στηρίξετε την επιχείρηση και αν σας σερβίρει η Liz, αφήστε της ένα γενναίο φιλοδώρημα!»

8

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Οι πυροσβέστες έμαθαν ότι ο πατέραςτης Liz, ο Steve, είναι τετραπληγικός εδώ και 4 χρόνια. Η Liz μάλιστα είχε φτιάξει μια σελίδα για να μαζέψει δωρεές προκειμένουν να αγοράσει ένα όχημα που εξυπηρετεί αναπηρικά καροτσάκια ώστε να μπορεί να τον παίρνει μαζί της για εκδρομές.

Ο Tim προέτρεψε όλες τις επαφές του στο Facebook να δωρίσουν ό,τι μπορούν στη σελίδα της λέγοντας: «Όπως αποδεικνύεται, η νεαρή γυναίκα που μας κέρασε το πρωινό είναι τελικά αυτή που χρειάζεται περισσότερη βοήθεια…»

9

Μέσα σε λίγες μέρες είχαν συγκεντρωθεί $70.000, πολλά περισσότερα από τα $17.000 που χρειαζόταν για το αμάξι.

10

Πηγή: dailymail.co.uk (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: