Μια ομάδα μεταμόρφωσε μια Lamborghini Gallardo σε πραγματικό Batmobile.

11 Μαΐου, 2016 1:51 ΜΜ
More videos

Είτε σας αρέσουν πολύ οι σούπερ ήρωες, είτε σας αρέσουν πολύ τα αυτοκίνητα ή και τα δυο, σίγουρα θα έχετε ονειρευτεί κάποια στιγμή να κάνετε δικό σας το αυτοκίνητο του Μπάτμαν, το γνωστό Batmobile.

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές εκδοχές αυτού του αυτοκινήτου, είτε από θαυμαστές του Μπάτμαν, είτε σε ταινίες. Μια από τις πιο αγαπημένες εκδοχές είναι εκείνη από τον Μπάτμαν με τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Η ομάδα Galag έφτιαξε ένα Batmobile από μια Lamborghini Gallardo και πολλές ίνες άνθρακα.

1

Τώρα η ομάδα Galag, που αποτελείται από πλούσιους λάτρεις του αυτοκινήτου, ανέλαβε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αυτό που έκαναν ήταν να πάρουν μια Lamborghini Gallardo, να ρίξουν από πάνω πολλές ίνες άνθρακα και να χρησιμοποιήσουν πολλή μηχανική τεχνογνωσία για να μετατρέψουν το αυτοκίνητο σε πραγματικό Batmobile.

Στόχος τους; Μετέφεραν το όχημα από το Δουβλίνο στο Βουκουρέστι για το Gumball 3000, το ράλλυ του 2016.

Το Batmobile της ομάδας Galag θα είναι ανάμεσα σε άλλα εντυπωσιακά αυτοκίνητα του Gumball 3000.

2

Το αυτοκίνητο χρειάστηκε πάνω από 1 χρόνο για να κατασκευαστεί. Ο επικεφαλής μηχανικός του έργου, δήλωσε ότι συνεργάστηκε στενά με την γνωστή εταιρία supercars Koenigseg από την Σουηδία.

Το όνειρο πολλών ανθρώπων έγινε επιτέλους πραγματικότητα και το αυτοκίνητο θα αγωνιστεί με άλλα εξίσου εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: