Μια μοναδική φιλία παιδιών με φάλαινες στα 500 μέτρα βάθος!

12 Φεβρουαρίου, 2015 12:51 ΠΜ
More videos

Ηταν μόλις τεσσάρων ετών, όταν τα τρία παιδιά της οικογένειας  Rice, ξεκίνησαν να κολυμπούν με τα μεγαλοπρεπή θηλαστικά. Βάρους 40 τόνων οι τεράστιες φάλαινες αποδείχτηκαν οι καλύτεροι φίλοι για τον JJ, την Abbie και την Lily από την Τόνγκα.

Ο Darren and Nina Rice μετακόμισαν στα νησιά Τόνγκα πριν από πολλά χρόνια, αφήνοντας πίσω τους το γκρίζο Λονδίνο.

Το μαγευτικό μέρος είναι γνωστό για τις φάλαινες που έρχονται κάθε χρόνο για ζευγαρώσουν και να γεννήσουν. Τα τρία παιδιά τους ο JJ, η Abbie και η Lily ήρθαν πολύ νωρίς σε επαφή με τα υπέροχα θηλαστικά.


Τα παιδιά παίζουν με τις φάλαινες σε βάθη που φτάνουν τα 500 μέτρα ενώ σύμφωνα με τον πατέρα του το παιχνίδι τους είναι απόλυτα ασφαλές.

«Μένουμε σε ένα μέρος που το κολύμπι με τις φάλαινες επιτρέπεται» δήλωσε Darren και πρόσθεσε «ασχολούμαι με την υποβρύχια φωτογραφία εδώ και 20 χρόνια και δεν θα έθετα ποτέ τα παιδιά μου σε κίνδυνο. Κάθε χρόνο έχουμε 500 άτομα τα οποία έρχονται εδώ για να κολυμπήσουν με τις φάλαινες. Μέχρι τώρα δεν είχαμε ποτέ κανένα επικίνδυνο περιστατικό».

Κάθε χρόνο, οι φάλαινες επιστρέφουν στα ζεστά νερά για να ζευγαρώσουν και να γεννήσουν, προφέροντας στους παραθεριστές και τους κατοίκους της περιοχής την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα θαύμα της φύσης.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: