Μία μητέρα ποζάρει με τον σκύλο της, αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε αυτό που κρατάει στο δεξί της χέρι.

4 Οκτωβρίου, 2015 11:26 ΠΜ
More videos

 Η Mary Beth Eslary έδωσε στον άντρα της Lt Eric Eslary ένα μεγάλο φιλί και μία αγκαλιά πριν φύγει για την δουλειά του. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είπαν «Σ’αγαπώ» ο ένας στον άλλον.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, το αστυνομικό SUV του Lt Eric Eslary συγκρούστηκε με μετωπική με ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας μεθυσμένος. Μία ώρα μετά απεβίωσε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, αφήνοντας πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα και τα 6 παιδιά τους.

Την στιγμή της σύγκρουσης, ο Lt Eslary οδηγούσε μαζί με τον συνάδελφο του, ένα Κ-9, τον Blek. Παρότι ο Blek τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα, αρνήθηκε να φύγει από το πλευρό του συναδέλφου του. Όταν η Mary Beth έφτασε στην τρομακτική σκηνή του δυστυχήματος, ο 6χρονος γερμανικός Ποιμενικός, πείστηκε να φύγει από το πλευρό του Lt Eslary. Μετά από το χειρουργείο που υπεβλήθει ο Blek, κατάφερε να επιβιώσει χωρίς να υποστεί παράλυση.

Καθώς η Mary Beth θρηνούσε τον χαμό του άντρα της, του πατέρα των παιδιών της και του πραγματικού ήρωα της τοπικής κοινωνίας, εκεί βρέθηκε και ο Blek – όπου και ο ίδιος αισθάνθηκε χαμένος και απελπισμένος.  Εκεί είναι που η ιστορία παίρνει μία γλυκόπικρη και όμορφη τροπή.

Διαβάστε την ιστορία μέσα από τις συγκλονιστικές εικόνες παρακάτω

Το Μάϊο του 2015, ο αστυνομικός Lt Eric Eslary σκοτώθηκε όταν ένας μεθυσμένος οδηγός τράκαρε με μετωπική πάνω στο SUV περιπολικό του. Ο αστυνομικός άφησε πίσω του την γυναίκα του, Mary Beth, και τα 6 παιδιά τους.

 Ο συνάδελφος του Lt. Eslary, ένα K-9, ο Blek, βρισκόταν επίσης στο ίδιο περιπολικό κατά την διάρκεια της σύγκρουσης. Τραυματίστηκε σοβαρά αλλά γλίτωσε από θαύμα.

Ο Blek αρνήθηκε να φύγει από το πλευρό του συναδέλφου του. Και μόνο όταν έφτασε η γυναίκα του Mary Beth στο σημείο της σύγκρουσης, ο 6-χρονος Γερμανικός Ποιμενικός εγκατέλειψε το σώμα του άτυχου αστυνομικού.

Σε μία απίστευτη και όμορφη τροπή των γεγονότων, η Mary Beth υιοθέτησε τον Blek. Έχει αφοσιωθεί πλέον στο να αναθρέψει τον Blek στην μνήμη του άντρα της.

Ο Lt. Eslary ήταν επί 17-χρόνια-βετεράνος του «Ligonier Township Αστυνομικού Τμήματος» στην δυτική Πενσυλβανία. Ο ίδιος βοήθησε περήφανα να αναπτυχθεί το δικό του K-9 πρόγραμμα.

Η Mary Beth είναι μία ειδικός του τμήματος άμεσης δράσης, και παρότι είναι μία εκπαιδευμένη ειδικός αγχωτικών καταστάσεων, τίποτα δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για τον χαμό του συζήγου της.

«Ήταν μία μεγάλη παρηγοριά να γνωρίζω ότι ό Blek είναι εδώ μαζί μας και είχα έστω και ένα μέρος του Eric μαζί μου» είπε η Mary Beth. «Και ο Blek είναι επίσης χαρούμενος που βρίσκεται στο σπίτι.»

Μερικές φορές, η Mary Beth καταλαβαίνει ότι ο Blek ψάχνει στο σπίτι για τον Eric — μυρίζοντας από εδώ και από εκεί περιμένοντας τον καλύτερο του φίλο να επιστρέψει στο σπίτι.

Το αστυνομικό τμήμα προέβη σε μία επίσημη τελετή συνταξιοδότησης για το πιστό K-9, που το μόνο καθήκον του πλέον είναι να αγαπάει και να προστατεύει την γυναίκα και τα παιδιά του πρώην ιδιοκτήτη του.

Η Mary Beth και ο άντρας της είπαν «Σ’αγαπώ» το βράδυ που έφυγε για την τελευταία του βάρδια. «Αυτός είναι και ο μοναδικός κανόνας. Πάντα λες “σ’αγαπώ,” πριν φύγεις επειδή ποτέ δεν ξέρεις,»είπε στο κανάλι WTAE.

Ο Lt Eslary κηδεύτηκε με τις φωτογραφίες της γυναίκας και των παιδιών του. Χιλιάδες πολίτες απέτισαν φόρο τιμής 4 φορές στον άτυχο αστυνομικό.

«Είναι τιμή μου να προσέχω από εδώ και πέρα τον Blek για χάρη του Εric,»είπε κλαμμένη στο κανάλι WTAE. «Τον χρειάζομαι. Τα παιδιά τον χρειάζονται. Τον χρειαζόμαστε ως οικογένεια.»

 WTAE (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: