Μια μητέρα με καρκίνο λαμβάνει μια έκπληξη μέσα σε ένα κουτί με cupcakes

18 Αυγούστου, 2015 5:25 ΜΜ
More videos

Η Sharon είναι μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Έχει μια μικρή επιχείρηση, το Mrs C’s Cupcakes στο Penrith του Ηνωμένου Βασιλείου. Η χρόνια που μας πέρασε, δεν ήταν η καλύτερη για τη Sharon. Διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών, έχασε τον μικρό αδερφό της και ο μικρότερος γιος της πάσχει από μια εκφυλιστική ασθένεια. Οι εκτεταμένοι ιατρικοί λογαριασμοί, έχουν αναγκάσει τη Sharon να εργάζεται πολλές ώρες στην επιχείρησή της, με αποτέλεσμα να μην περνάει όσο χρόνο θα ήθελε με τα παιδιά της.

Η Jackie O, μια ραδιοφωνική παραγωγός του σταθμού KIIS 1065, πρόσφατα αποφάσισε να δώσει στη Sharon μια μικρή βοήθεια με τη μορφή μιας μεγάλης έκπληξης. Μπήκε στο κατάστημα της Sharon προσποιούμενη την δυσαρεστημένη πελάτισσα που ήρθε για να παραπονεθεί για μια παραγγελία με μπαγιάτικα cupcakes. Μια κρυφή κάμερα βιντεοσκοπεί ολόκληρη την σκηνή που έχει στηθεί. Παρά τα παράπονα, η Sharon αντιδρά πολύ θετικά και μεγάλο επαγγελματισμό. «Θέλω οι πελάτες μου να είναι χαρούμενοι», λέει.

Και τότε η Jackie της λέει, «δοκίμασε τα μόνη σου για να καταλάβεις», ενώ τοποθετεί το κουτί με τα cupcakes στον πάγκο. Όμως η Sharon με το άνοιγμα του κουτιού θα ανακαλύψει πως δεν υπάρχουν cupcakes στο κουτί! Αντί για αυτά, υπάρχει μια τεράστια έκπληξη… Την οποία δεν θα αποκαλύψουμε! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο παρακάτω και θα μάθετε μόνοι σας ποια ήταν η έκπληξη!

Ακολουθήστε μας στο facebook: