Μια μητέρα κάνει κάθε μέρα κάτι ανεπανάληπτο για τον ανάπηρο γιο της…

28 Νοεμβρίου, 2014 1:20 ΜΜ
More videos

Μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα που ζει στον Άγιο Χριστόφορο μάλλον θα έπρεπε να πάρει το βραβείο για τη Μητέρα της Χρονιάς. Κάθε μέρα, κάνει κάτι εντελώς απίστευτο για το γιο της.

Η Μαρλίν Κόνορ, που ζει σε μια απομονωμένη αγροτική περιοχή, μεταφέρει τον παράλυτο 20χρονο γιο της Ντεβρόν Κόνορ κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο. Όχι με το αυτοκίνητο. Δεν έχει αυτοκίνητο. Αλλά ούτε και με αναπηρικό καροτσάκι. Δεν υπάρχει δρόμος που να οδηγεί στη περιοχή που βρίσκεται το πανεπιστήμιο. Μόνο δύσβατα μονοπάτια.

Η ηρωική μητέρα παίρνει στην πλάτη τον γιο της και τον μεταφέρει κάθε μέρα, με βροχή και κρύο, στο Κλάρενς Φίτζροι Μπράιαντ Κόλετζ που βρίσκεται στην πρωτεύουσα Μπασσετέρε.

Μια μητέρα κάνει κάθε μέρα κάτι ανεπανάληπτο για τον ανάπηρο γιο της..

Ο Ντεβρόν γεννήθηκε με ένα σοβαρό εκ γενετής ελάττωμα. Τα πόδια του όσο και να μεγαλώνει δεν αναπτύσσονται, οπότε δεν μπορεί να περπατήσει. Για να πάει οπουδήποτε θα πρέπει να μεταφερθεί ή να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς.

Μια μητέρα κάνει κάθε μέρα κάτι ανεπανάληπτο για τον ανάπηρο γιο της..Το πρόβλημα είναι ότι η μαμά με τον γιο της ζουν σε με απομακρυσμένη αγροτική περιοχή στην οποία δεν υπάρχουν δρόμοι αλλά μόνο μονοπάτια.

Μια μητέρα κάνει κάθε μέρα κάτι ανεπανάληπτο για τον ανάπηρο γιο της..

Η ίδια λέει ότι θα ήθελε να μετακομίσει σε κάποιο σπίτι ποιο κοντά στο πανεπιστήμιο ή δίπλα σε κάποια στάση λεωφορείου. Αλλά δεν έχει αρκετά χρήματα για να το κάνει.

Μια μητέρα κάνει κάθε μέρα κάτι ανεπανάληπτο για τον ανάπηρο γιο της..

Δεν το μετανιώνει όμως ούτε για μια στιγμή. Λέει ότι το κάνει για τον γιο της. Ως μητέρα, βάζει τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του πάνω από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Ακόμη και αν αυτές οι ανάγκες του την αναγκάζουν να κάνει κάτι τόσο ακραίο. Η μητέρα της χρονιάς!

dinfo.gr