Μια μητέρα αρουραίος σώζει το μωρό της από ένα φίδι σε μια επική μάχη στον δρόμο

4 Ιουλίου, 2016 7:18 ΜΜ
More videos

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτήν μιας μητέρας στο παιδί της.

Μπορεί αυτή η παλιά παροιμία να ακούγεται κλισέ αλλά παραμένει αληθινή όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά επίσης και για τα ζώα.

Έχουμε δει πολλές φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν πως οι μητέρες- ζώα προστατεύουν τα μικρά τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αλλά δεν έχουμε δει τίποτα σαν αυτό το βίντεο που υπάρχει παρακάτω.

Το συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια μητέρα για να κρατήσει το παιδί της ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρισκάρει τη ζωή της. Αυτό που είναι απίστευτο είναι το γεγονός πως παρόλο που οι πιθανότητες του αρουραίου να κερδίσει είναι ελάχιστες και το ίδιο ως πλάσμα είναι κάτω στην τροφική αλυσίδα, δεν δίστασε να παλέψει με ένα αρπακτικό, ένα φίδι (αγνώστου είδους) για να σώσει το μικρό της.

Ευτυχώς, παρά τις πιθανότητες που ήταν εναντίον της, τα κατάφερε.

Δεν είστε περίεργοι να δείτε πως κατάφερε ο αρουραίος να απομακρύνει το ερπετό από το μικρό του;

Δείτε το παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο

Είναι άγνωστο αν το μικρό είναι ασφαλές, μιας και το βίντεο δείχνει τα πλάσματα να φεύγουν μέσα στους θάμνους μετά από την έντονη μάχη. Υπάρχει πάντα μια ελπίδα πως κάπου, σε ένα μέρος στο πράσινο χωράφι θα είναι ασφαλείς και οι δύο.

Επίσης, είναι άγνωστο το που τραβήχτηκε το βίντεο αλλά είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα: η αγάπη και η αποφασιστικότητα μιας μητέρας κάνουν θαύματα.