Μια μητέρα ανακοινώνει στην κόρη της ότι θα αποκτήσει αδελφή! Δείτε την ανεκτίμητη αντίδραση της μικρούλας!

1 Απριλίου, 2015 1:50 ΜΜ
More videos

Την ημέρα των γενεθλίων τους, τα περισσότερα παιδιά περιμένουν με αγωνία να πάρουν ακριβά δώρα από τους γονείς τους. Το παρακάτω βίντεο είναι η απόδειξη πως κάποια δώρα είναι ανεκτίμητα.

Οι γονείς έχουν μια γλυκιά έκπληξη για τα γενέθλια της μικρής τους κόρης. Σχεδιάζουν να υιοθετήσουν ένα παιδί, που σημαίνει πως η κόρη τους θα γίνει μεγάλη αδερφή.

Οι γονείς, δίνουν  μια κάρτα γενεθλίων που γράφει : «Χρόνια Πολλά Αδερφούλα» ! Το μικρό κοριτσάκι δεν έχει καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει. Ανοίγοντας το δώρο της, βλέπει τη φωτογραφία ενός μωρού και τότε η μητέρα της αποκαλύπτει πως θα αποκτήσει αδερφή. Προφανώς δεν περίμεναν ότι η αντίδραση της κόρης τους  θα είναι τόσο εγκάρδια.

Όταν η μικρή αντιλαμβάνεται την κατάσταση δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Είναι αυτή η αδερφή μου; Ρωτά η μικρή τη μητέρα της.

Το μικρό κοριτσάκι είναι εκστασιασμένο με τα νέα και ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό της. Θα αποκτήσω αδερφή! Ποτέ δεν πίστευα πως ο Θεός θα μου έστελνε μια, λέει η μικρή κατενθουσιασμένη.

Το ζευγάρι υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από την Κίνα με το όνομα Charlotte και θα βρίσκεται μαζί τους στο τέλος της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ανεκτίμητη αντίδραση της μικρούλας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: