Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
βίντεοΜια μητέρα ανακοινώνει στην κόρη της ότι θα αποκτήσει αδελφή! Δείτε την...

Μια μητέρα ανακοινώνει στην κόρη της ότι θα αποκτήσει αδελφή! Δείτε την ανεκτίμητη αντίδραση της μικρούλας!

Την ημέρα των γενεθλίων τους, τα περισσότερα παιδιά περιμένουν με αγωνία να πάρουν ακριβά δώρα από τους γονείς τους. Το παρακάτω βίντεο είναι η απόδειξη πως κάποια δώρα είναι ανεκτίμητα.

Οι γονείς έχουν μια γλυκιά έκπληξη για τα γενέθλια της μικρής τους κόρης. Σχεδιάζουν να υιοθετήσουν ένα παιδί, που σημαίνει πως η κόρη τους θα γίνει μεγάλη αδερφή.

Οι γονείς, δίνουν  μια κάρτα γενεθλίων που γράφει : «Χρόνια Πολλά Αδερφούλα» ! Το μικρό κοριτσάκι δεν έχει καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει. Ανοίγοντας το δώρο της, βλέπει τη φωτογραφία ενός μωρού και τότε η μητέρα της αποκαλύπτει πως θα αποκτήσει αδερφή. Προφανώς δεν περίμεναν ότι η αντίδραση της κόρης τους  θα είναι τόσο εγκάρδια.

Όταν η μικρή αντιλαμβάνεται την κατάσταση δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Είναι αυτή η αδερφή μου; Ρωτά η μικρή τη μητέρα της.

Το μικρό κοριτσάκι είναι εκστασιασμένο με τα νέα και ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό της. Θα αποκτήσω αδερφή! Ποτέ δεν πίστευα πως ο Θεός θα μου έστελνε μια, λέει η μικρή κατενθουσιασμένη.

Το ζευγάρι υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από την Κίνα με το όνομα Charlotte και θα βρίσκεται μαζί τους στο τέλος της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ανεκτίμητη αντίδραση της μικρούλας.

Τα πιο σημαντικά