Μια μυστηριώδης δέσμη φωτός εμφανίζεται και φωτίζει το σκύλο ενός πεσόντα στρατιώτη

6 Ιουλίου, 2015 6:59 ΜΜ
More videos

Ο Justin Rollins πολέμησε στην 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία Αλεξιπτωτιστών στη Σαμάρα του Ιράκ. Τη νύχτα πριν σκοτωθεί, σε ηλικία 22 ετών, ο Justin πόζαρε για μερικές φωτογραφίες με τους υπόλοιπους στρατιώτες και μια ομάδα αδέσποτων κουταβιών τα οποία είχαν υιοθετήσει στη βάση τους. Η μητέρα του Justin είδε αυτές τις φωτογραφίες και συγκινήθηκε τόσο πολύ, βλέποντας το ζεστό χαμόγελο του γιου της τη στιγμή που κρατούσε ένα από τα κουτάβια, που ζήτησε βοήθεια για να βρεθεί η τελευταία συντροφιά του Justin, το τετράποδο αυτό πλάσμα που το ονόμασαν Hero (Ήρωα).

Η οικογένεια του Justin κατάφερε να βρει τη Hero και να την μετέφερε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι γονείς του ήθελαν απεγνωσμένα να την υιοθετήσουν και να την κάνουν δική τους, φέρνοντας έτσι στο σπίτι τους ένα κομμάτι από την καρδιά του Justin.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της τοπικής τηλεόρασης πήγε στο σπίτι της οικογένειας Rollins στο New Hampshire για να τους πάρουν μια συνέντευξη, και τότε συνέβη κάτι πραγματικά απίστευτο.

Ήταν μια συννεφιασμένη μέρα, όταν ξαφνικά, μια δέσμη φωτός έλαμψε κατευθείαν πάνω στη Hero ενώ αυτή είχε σταματήσει για μια στιγμή στην προβλήτα. Κάποιοι θεωρούν πως ήταν το πνεύμα του Justin το οποίο έλαμψε πάνω της και προστατεύει την οικογένεια του, ενώ άλλοι πιστεύουν πως είναι το χέρι του Θεού. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που πιστεύουν πως ήταν απλά το φως του ήλιου που χτυπά στην κάμερα.

Ό,τι και αν προκάλεσε τη μυστηριώδη λάμψη, έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου και κάνει το γύρω του διαδικτύου. Κάνεις πάντως δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ήταν μια όμορφη στιγμή που έδωσε παρηγοριά και ελπίδα στην οικογένεια του Justin και αυτό είναι που μετράει.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την όμορφη αυτή ιστορία στους φίλους σας.

Σημείωση: Το παρακάτω βίντεο μπορεί να μην είναι συμβατό με κάποιες συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Ακολουθήστε μας στο facebook: