Μια μικρή νυφίτσα κάνει μια διαφορετική βόλτα στην πλάτη ενός τρυποκάρυδου! Όχι όμως για αυτό που νομίζετε…

4 Μαρτίου, 2015 5:23 ΜΜ
More videos

O ερασιτέχνης φωτογράφος Martin Le-May έκανε βόλτα με τη γυναίκα του σε ένα πάρκο του ανατολικού Λονδίνου όταν παρατήρησε κάτι παράξενο στον ουρανό.

«Ένα πουλάκι χοροπηδούσε αφύσικα, σαν να πατούσε σε κάρβουνα. Πήρα τη μηχανή και τράβηξα μερικές εικόνες», ανέφερε στην Independent. «Μετά πήρα τα κυάλια και δεν πίστευα στα μάτια μου.

Ένας πράσινος τρυποκάρυδος κουβαλούσε στην πλάτη του μια νεαρή νυφίτσα! Σκέφτηκα μήπως επρόκειτο για μια επική πτήση και το πτηνό έκανε βόλτα το ζώο αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα από τις αντιδράσεις του πουλιού πως αυτό πάλευε για τη ζωή του.

Η νυφίτσα είχε γαντζωθεί πάνω του και ήθελε να το σκοτώσει… Έκανε ελιγμούς στον αέρα μέχρι που έφτασε κοντά στο έδαφος και η νυφίτσα απογοητευμένη χάθηκε στις πρασινάδες. Και εκείνο γλίτωσεαπό τα δόντια της», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μπορεί αρχικά να φαίνεται σαν μια μαγική βόλτα…

νυφίτσα-ιππασία-δρυοκολάπτης άγριας ζωής-φωτογραφία-Martin-le-Μάιος-1

…ήταν όμως μια πραγματική μάχη για επιβίωση!

νυφίτσα-ιππασία-δρυοκολάπτης άγριας ζωής-φωτογραφία-Martin-le-Μάιος-2νυφίτσα-ιππασία-δρυοκολάπτης άγριας ζωής-φωτογραφία-Martin-le-Μάιος-3

Ο τρυποκάρυδος στα αριστερά σώος από την επίθεση της νυφίτσας. Η νυφίτσα κατεβαίνει και εξαφανίστηκε στο βάθος πεινασμένη.

νυφίτσα-ιππασία-δρυοκολάπτης άγριας ζωής-φωτογραφία-Martin-le-Μάιος-4

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: