Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
διεθνήΜία κατά συρροή ερωμέvη αποκαλύπτεται: «Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών...

Μία κατά συρροή ερωμέvη αποκαλύπτεται: «Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα»

Μια αυτοαποκαλούμενη κατά συρροή ερωμένη εξομολογείται ότι απολαμβάνει το παιχνίδι της εξαπάτησης και ότι παίρνει τεράστια ευχαρίστηση με το να κοιμάται με παντρεμένους άντρες.

Η Γκουίνεθ Λι, 49 ετών, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στη The Sun ότι δεν μετανιώνει για τις πράξεις της και λέει ότι θα προτιμούσε να εξαπατήσει μία γυναίκα κάνοντας σεξ με τον άντρα της παρά να «καθίσει στο σπίτι να παρακολουθεί πρωινάδικα» ή να «βγάζει τους κάδους των σκουπιδιών έξω».

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Από τότε που τελείωσε η τελευταία τετραετής σχέση της το 2017, η Γκουίνεθ λέει ότι συμμετέχει στη μία εξωσυζυγική σχέση μετά την άλλη και μάλιστα με αρκετούς άντρες «σχέση μετά από σχέση» με πολλούς παντρεμένους άνδρες.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται κορυφαίοι επιχειρηματίες και ξενοδόχοι οι οποίοι της χάρισαν υπέροχα δώρα.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

«Λένε ότι καταστρέφω σπίτια – Δεν μετανιώνω για τίποτα και δεν έχω καμία ντροπή»

Ανοίγοντας τη συνέντευξη, η 49χρονη είπε: «Ο τρόπος ζωής μου μού επέτρεψε να απολαύσω την αντρική παρέα και το συναρπαστικό σεξ χωρίς να πρέπει να δεχτώ τη ρουτίνα μας “κανονικής ζωής”. Διαμάχες για το ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια και μια θλιβερή κουβέντα για τη φροντίδα των παιδιών. Δε νομίζω ότι σε αυτό το στάδιο της ζωής μου θα μπορούσα να το αντέξω αυτό.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ντρέπονται ή να φοβούνται την κρίση για το ότι είμαι μία κατά συρροή ερωμένη, αλλά είμαι ειλικρινής όσον αφορά αυτό που κάνω. Λένε ότι μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια και καταστρέφω σπίτια. Έχω κάνει τις επιλογές μου και έχω αναλάβει και τις ευθύνες αυτών», συμπλήρωσε.

Η Γκουίνεθ λέει ότι απολαμβάνει τα φανταχτερά εστιατόρια και τα κρυφά μηνύματα που πάνε μαζί με μία απιστία.
Είχε επίσης αρκετές πλούσιες εμπειρίες χάρη στους παντρεμένους άντρες που βλέπει.

Μεταξύ άλλων ένα ταξίδι στο Μαρακές όπου ένας άντρας την πήρε για ψώνια στις αγορές και της αγόρασε δώρα αξίας άνω των 150.000 λιρών σε ένα Σαββατοκύριακο.

Ενώ σε μια άλλη περίσταση, ένας από τους εραστές της πήγε στα Χάροντς και της αγόρασε ένα βραχιόλι Καρτιέ αξίας 25.000 λιρών, καθώς νόμιζε ότι τον είχε ερωτευτεί.

Η Γκουίνεθ, η οποία λέει ότι δεν έκανε σχέση ποτέ με τον άντρα μιας φίλης της, ήταν παντρεμένη αλλά στα 31 της χρόνια, έχασε τον σύζυγό της Ρομπ, ιδιοκτήτη επιχείρησης υπολογιστών, από καρκίνο.

Τα πιο σημαντικά