Μια ηλικιωμένη γυναίκα θα πήγαινε φυλακή. Δείτε όμως τι έκαναν 4 αγόρια για αυτήν…

26 Ιουνίου, 2015 4:46 ΜΜ
More videos

Στις αρχές του μήνα, 4 νεαρά αγόρια από το Τέξας, είδαν στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ σχετικά για τη Gerry Suttle, μια 75 ετών γυναίκα για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης επειδή το γρασίδι της ήταν πολύ ψηλό.

Παρόλο που δεν είχαν συναντήσει ποτέ ξανά τη Gerry, και ο ζεστός ήλιος έκαιγε, τα αγόρια αποφάσισαν να θέσουν σε λειτουργία τις χορτοκοπτικές τους μηχανές  και να θερίσουν ολόκληρη την αυλή της. Είπαν πως ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν.

«Είναι μια καλοκαιρινή μέρα! Τι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε εκτός από το να βγούμε έξω και βοηθήσουμε μερικούς ανθρώπους,» λέει ο Blaine, ένα από τα αγόρια που συμμετείχε σε αυτήν την υπέροχη ενέργεια καλοσύνης.Screen Shot 2015-06-26 at 5.41.54 PM

Τα αγόρια ξεκίνησαν να κουρεύουν το ψηλό γρασίδι στους 35⁰C, για να βοηθήσουν την ηλικιωμένη γυναίκα. Μόλις τα αδέρφια έπιασαν δουλειά, και άλλοι κάτοικοι της κοινότητάς τους έσπευσαν να βοηθήσουν. Όλοι μαζί κατάφεραν να τελειώσουν το καθάρισμα της αυλής σε μια – δυο ώρες.

Η Gerry λέει πως δεν μένει συχνά άφωνη, αλλά εκείνη τη μέρα, έμεινε. Στην πραγματικότητα, είχε συγκινηθεί τόσο που έβαλε τα κλάματα. Δείτε, στο παρακάτω βίντεο, την συγκινητική στιγμή που η Gerry συναντά τα 4 αγόρια και τα ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της.

8043707_G

Τώρα που το γρασίδι έχει κοπεί, η Gerry θα ζητήσει από το δικαστή να αναιρέσει το ένταλμα σύλληψής της.

Τέτοιες ιστορίες σε κάνουν να πιστεύεις ξανά πως εκεί έξω υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το βίντεο αυτό στους φίλους σας!

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: