Μια ηλικιωμένη γυναίκα στέκεται μπροστά σε έναν καλλιτέχνη του δρόμου, και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

19 Μαΐου, 2015 7:37 ΜΜ
More videos

Το παρακάτω βίντεο είναι απλά εκπληκτικό! Ο Power Beat, ένας καλλιτέχνης του δρόμου δίνει την δική του παράσταση στους δρόμους των Βρυξελλών, όταν μια ηλικιωμένη κυρία με το σκύλο της περνάει τυχαία από μπροστά του. Στην αρχή όλα έδειχναν φυσιολογικά, αλλά μετά από λίγο συνέβη κάτι ανεπανάληπτο!

Η ηλικιωμένη κυρία ξεκινάει να χορεύει και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Κουνάει τα χέρια και τα πόδια της, σκύβει, χοροπηδάει, και αφήνει τη μουσική να κινήσει το σώμα της με κάθε τρόπο. Και τότε, καθώς το κοινό την χειροκροτεί, η γιαγιά γονατίζει, πετάει το λουρί του σκύλου, και χορεύει γονατισμένη στο πεζοδρόμιο.

Νομίζουμε πως ο Power Beat πρέπει να προσλάβει την ηλικιωμένη γυναίκα, και να την κάνει μέρος της παράστασής του, επειγόντως. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η αντίδραση του σκύλου που κάθεται δίπλα της συνέχεια αλλά κοιτάζει τριγύρω σαν να λέει «Φτάνει τώρα! Άντε πάμε, έχουμε γίνει ρεζίλι!».

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και αυτή η κυρία είναι η απόδειξη πως είσαι τόσο μεγάλος όσο νιώθεις. Αν αυτό το βίντεο σας έκανε να χαμογελάσετε, παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

Ακολουθήστε μας στο facebook: