Μια γυναίκα βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ξεφορτωθεί έναν ενοχλητικό δικηγόρο

25 Νοεμβρίου, 20145:08 ΜΜ
More videos

Όσοι ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο, μάλλον το γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα. Κάθεστε στη θέση σας και το μόνο που θέλετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να τα ανοίξετε πάλι όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν φορές που κάθεται δίπλα σας κάποιος που έχει τρομερή όρεξη για συζήτηση. Πως τον αποφεύγετε;

Διαβάστε στη συνέχεια πως τα κατάφερε μια γυναίκα που έτυχε να καθίσει δίπλα σε έναν πολύ ενοχλητικό δικηγόρο..

Μια γυναίκα και ένας δικηγόρος κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο σε μια πτήση από Αθήνα έως τη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος ρώτησε την γυναίκα αν ήθελε να παίξει μαζί του ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Η γυναίκα όμως ήταν πολύ κουρασμένη και το μόνο που ήθελε πραγματικά εκείνη τη στιγμή, ήταν να κάτσει όσο πιο αναπαυτικά μπορούσε και να προσπαθήσει να κοιμηθεί. Έτσι, πολύ ευγενικά αρνήθηκε την πρόταση του και έγειρε το κεφάλι της προς το παράθυρο.

Ο δικηγόρος όμως δεν ήθελε να καταλάβει. Συνέχισε να της μιλάει και να επιμένει στην πρόταση του να παίξουν για να περάσει η ώρα τους. Της έλεγε ότι το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο αλλά και τρομερά διασκεδαστικό.

Της εξήγησε: «Θα σας κάνω μια ερώτηση. Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, θα μου δώσετε 5 ευρώ και το αντίστροφο.»

Εκείνη λίγο πιο απότομα αυτή τη φορά, αρνήθηκε και πάλι την πρόταση του. Πήρε μια ζακέτα, την τοποθέτησε πάνω στο πρόσωπο της και προσπάθησε ξανά να κοιμηθεί.

Αλλά ο δικηγόρος ήταν ανένδοτος. Αυτή τη φορά προσπάθησε να την δελεάσει αυξάνοντας το ποσό που θα κέρδιζε εκείνη από το παιχνίδι τους: «Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση στην ερώτηση που θα σας κάνω, θα μου δώσετε 5 ευρώ. Αν όμως δεν γνωρίζω εγώ την απάντηση στην ερώτηση σας, θα σας δώσω 500 ευρώ. Είσαστε σύμφωνοι;»

Η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να γλυτώσει ποτέ από αυτόν. Συμφώνησε, μόνο και μόνο, για να τον ξεφορτωθεί.

Ο δικηγόρος ρώτησε πρώτος: «Ποια είναι η απόσταση από τη γη στο φεγγάρι;»

Η γυναίκα δεν είπε λέξη. Έβγαλε από το πορτοφόλι της 5 ευρώ και τα έδωσε στον δικηγόρο.

«Ωραία» της είπε αυτός. «Η σειρά σου τώρα να ρωτήσεις.»

«Τι ανεβαίνει ένα λόφο με τρία πόδια και τον κατεβαίνει με τέσσερα;» είπε η γυναίκα.

Αμήχανος ο δικηγόρος, άνοιξε το λάπτοπ του, έψαξε παντού για αναφορές αλλά δεν βρήκε την απάντηση. Έψαξε την ερώτηση και σε άλλες χώρες, μπήκε σε δημόσιες βιβλιοθήκες. Κανένα αποτέλεσμα. Άρχισε να στέλνει email σε φίλους και συνεργάτες του, αλλά κανένας δεν γνώριζε. Μετά από 1 ώρα, απογοητευμένος ξυπνάει τη γυναίκα και της δίνει τα 500 ευρώ.

«Σας ευχαριστώ» του απάντησε εκείνη και έγειρε πάλι για να συνεχίσει τον ύπνο της.

Θυμωμένος ο δικηγόρος την ξυπνάει και πάλι και την ρωτά: «Ναι αλλά δεν μου είπες. Ποια είναι η απάντηση;»

Χωρίς να πει λέξη η γυναίκα ανοίγει το πορτοφόλι της, δίνει στον έκπληκτο δικηγόρο 5 ευρώ και συνεχίζει τον ύπνο της.

dinfo

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News