Μια γενναία μητέρα μιλάει ανοιχτά για την ενδοοικογενειακή βία που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της.  

8 Ιουλίου, 2015 5:41 ΜΜ
More videos

Η Emma Murphy είναι μια 26χρονη fitness blogger από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Έχει δυο μικρά παιδιά με τον πρώην σύντροφό της. Οι θαυμαστές της λατρεύουν τα άρθρα της για την υγεία, την ευτυχία, τη μητρότητα και το πώς να ζεις σκεπτόμενος θετικά. Όμως η Emma έκανε και μια βαθιά, σκοτεινή εξομολόγηση.

«Με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε,» λέει. «Πέρυσι μου άνοιξε το κεφάλι στα δυο σε μια εκδήλωση και πριν από αυτό με γρονθοκόπησε μαυρίζοντας μου το μάτι. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, άκουγα πως είμαι παρανοϊκή, ψυχοπαθής, τρελή  και πως οι ανασφάλειες μου θα με σκοτώσουν μια μέρα.»

Δικαιολογημένα, η Emma ήταν διστακτική και φοβισμένη για τη δημοσιοποίηση του παρακάτω βίντεο, το οποίο θα παρακολουθήσαν τόσοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξηγεί γιατί έμεινε μαζί του τόσο πολύ καιρό. Ποτέ πριν δεν είχε το κουράγιο να παραδεχτεί πως αυτός ήταν ένας απαράδεκτος τρόπος ζωής για αυτήν και τα παιδιά της. «Το σκέφτηκα πολύ καλά και πάρα πολλές φορές, πριν ανεβάσω αυτό το βίντεο, είναι πολύ δύσκολο για μένα αλλά πρέπει να κάνω αυτό που είναι ΣΩΣΤΟ, αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση παρακαλώ κοινοποιήστε αυτό το βίντεο ώστε να αποτελέσει έμπνευση και για άλλες γυναίκες ανά τον κόσμο, η βία ΔΕΝ είναι η απάντηση!!!!»

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Emma που βρήκε το κουράγιο να αφήσει το σύντροφό της. Η Emma ελπίζει αυτό το βίντεο να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες που υποφέρουν από ενδοοικογενειακή βία να μιλήσουν.

Παρακαλούμε δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της Emma και κοινοποιήστε το ώστε να ακουστεί παντού το μήνυμά της!

 

I thought long and hard before posting this video, this is very difficult for me but I have to do what is RIGHT, if you or anyone you know has it is in a similar situation please share this video to inspire other women around the world, violence is NOT the answer!!!!

Posted by Emma Murphy on Monday, July 6, 2015

Ακολουθήστε μας στο facebook: