Μια εκπληκτική μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων μόνο για μεγάλους.

18 Οκτωβρίου, 2016 12:21 ΠΜ
More videos

Οι καλλιτέχνες Lou Hamou – Lhadj και Andrew Coats εργάζονται εδώ και χρόνια animators στη θρυλική πλέον Pixar και τα βιογραφικά τους περιλαμβάνουν δουλειές όπως το “Toy Story 3”, το “Wall-E”, το “Brave” και πολλά άλλα.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-430

Borrowed Time

Και για τους δύο, η μοίρα βοήθησε έτσι ώστε η δουλειά τους να είναι το χόμπι τους, κάνοντας τις ώρες εργασίας λίγο πιο εύκολες και διασκεδαστικές, την πίεση από τις προθεσμίες λίγο πιο ανεκτή και το χαμόγελο στο πρόσωπο κάπως πιο συχνό από κάποιους άλλους.

Borrowed Time

Τα τελευταία 5 χρόνια οι δυο τους αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για το ίδιο ακριβώς αντικείμενο, τα κινούμενα σχέδια. Φεύγοντας από τη δουλειά, επέστρεφαν στη «δουλειά», έχοντας βοήθεια από καλούς συνεργάτες και σαν όνειρο τη δική τους ταινία, το δικό τους όραμα για το ποιό θα πρέπει να είναι το μέλλον της τέχνης τους.

1204b837df9cc360a25069f551a56ffa Borrowed Time

Το αποτέλεσμα της πενταετούς «κρυφής» δουλείας τους ονομάστηκε “Borrowed Time” (Δανεισμένος χρόνος). Μια ταινία που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό, 6 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα γεμάτα δράση, έντονα συναισθήματα, καταιγισμό μηνυμάτων μέσα από τις εικόνες και ένα σύνολο που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε σκηνοθέτης.

untitled

Borrowed Time

Ένας σερίφης που έχει πλέον αποσυρθεί επιστρέφει στον τόπο ενός ατυχήματος που προσπαθούσε να ξεχάσει σε ολόκληρη τη ζωή του.  Κάθε βήμα που κάνει προς τα εκεί φέρνει όλο και περισσότερες σφοδρές αναμνήσεις. Αντιμέτωπος με τα λάθη του για ακόμη μια φορά πρέπει να βρει το θάρρος και τη δύναμη να συνεχίσει.

Δείτε την υπέροχη ταινία μικρού μήκους.

Ακολουθήστε μας στο facebook: