Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διάφοραΜια έγκυος σκυλίτσα εντυπωσιάζει παίζοντας με το φακό σε φωτογράφιση πριν γεννήσει!

Μια έγκυος σκυλίτσα εντυπωσιάζει παίζοντας με το φακό σε φωτογράφιση πριν γεννήσει!

Φωτογραφίες αφιερωμένες στ μητρότητα. Όταν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα, εμφανίζεται η Lilica. Η γλυκιά σκυλίτσα φωτογραφήθηκε από τη Βραζιλιάνα φωτογράφο Ana Paula Grillo και μας δείχνει περήφανα την κοιλιά της σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή η νέα μητέρα θέτει νέα πρότυπα στο να είσαι υπέροχος.

Η Grillo είπε πως η φωτογράφιση κράτησε μόλις 20 λεπτά. «Ήταν απίθανα, ένιωθα σαν να την καταλάβαινα απόλυτα. Έπαιρνε εντυπωσιακές πόζες» εξήγησε η φωτογράφος. Την επόμενη μέρα, η Lilica γέννησε 5 υπέροχα κουταβάκια.

Καθώς η μητρότητα είναι σίγουρα κάτι που αξίζει να γιορτάσει κανείς, και ενώ όλα τα κουταβάκια βρήκαν σπίτι χάρης στην οικογένεια ιδιοκτητών της Lilica, δυστυχώς πολλά πλάσματα γεννιούνται και καταλήγουν στους δρόμους.

Είναι σημαντικό να κάνετε στείρωση στα κατοικίδιά σας για να μειωθεί ο αριθμός των αδέσποτων. Επιπλέον ωφελεί και την υγεία του κατοικίδιού σας.

Περισσότερες πληροφορίες Facebook

Ήταν απίθανα, ένιωθα σαν να την καταλάβαινα. Είπε η φωτογράφος.

dog-maternity-photo-shoot-lilica-ana-paula-grillo-21-2

Έπαιρνε εντυπωσιακές πόζες.

dog-maternity-photo-shoot-lilica-ana-paula-grillo-15dog-maternity-photo-shoot-lilica-ana-paula-grillo-19 dog-maternity-photo-shoot-lilica-ana-paula-grillo-22
Την επόμενη μέρα γέννησε 5 απίθανα κουταβάκια

dog-maternity-photo-shoot-lilica-ana-paula-grillo-14 dog-maternity-photo-shoot-lilica-ana-paula-grillo-18

Τα πιο σημαντικά