Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διάφοραΚάντε αυτή την άσκηση για να αναζωογονήσετε εύκολα και γρήγορα το σώμα...

Κάντε αυτή την άσκηση για να αναζωογονήσετε εύκολα και γρήγορα το σώμα σας

Αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους προτάθηκε από τον Ιάπωνα γιατρό Toshiki Fukutsudzi, που εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα μήνα αν ακολουθήσετε σωστά τις συμβουλές του. Η άσκηση αυτή ισχυρίζεται ότι θα μειώσει το λίπος γύρω από τη μέση και θα ενισχύσει τους κοιλιακούς σας και τους ραχιαίους μύες.

Η άσκηση αυτή είναι αρκετά δύσκολη για να αντέξετε τα πέντε λεπτά αλλά μπορείτε να αρχίσετε με λιγότερα, ένα ή δύο λεπτά και σύντομα θα μπορείτε να κάνετε και τα πέντε λεπτά.

1698605-600-1462358216-blob.png

Πως γίνεται:

  1. Τυλίξτε μια μεσαίου μεγέθους πετσέτα ώστε να σχηματίσει έναν παχύ κύλινδρο όχι λιγότερο από 35 εκατοστά μακρύ και περίπου 10 εκατοστά σε φάρδος. Τυλίξτε και δέστε με ένα σπάγκο για να παραμείνει στη θέση της.
  2. Καθίστε σε μια επίπεδη και σκληρή επιφάνεια – το πάτωμα, ένα χαλάκι γυμναστικής, ή ένα τραπέζι μασάζ  κάνει μια χαρά. Βάλτε το ρολό πετσέτα  κάτω.
  3. Τώρα αυτό είναι πολύ σημαντικό: Ξαπλώστε με την πλάτη σας, έτσι ώστε η πετσέτα να είναι στο ύψος του αφαλού σας.
  4. Ανοίξτε λίγο τα πόδια στο ύψος των ώμων. Τα δάχτυλα των ποδιών σας πρέπει να ακουμπούν.
  5. Τεντώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας, παλάμες προς τα κάτω, με τα μικρά δαχτυλάκια σας να ακουμπούν. Βεβαιωθείτε ότι τα δάχτυλα των ποδιών και τα μικρά δαχτυλάκια των χεριών ακουμπούν με το άλλο τους. Μείνετε σε αυτή την θέση για περίπου 5 λεπτά.
  6. Ολοκληρώστε την άσκηση αργά, χωρίς ξαφνικές, σπασμωδικές κινήσεις .

Τα πιο σημαντικά