Μια ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ενός σκυλιού και ενός ποντικού!

10 Μαΐου, 2015 2:31 ΜΜ
More videos

Ο Osiris, τριών χρονών Ολλανδικός Ποιμενικός, και ο Riff, ένα ποντικάκι τριών μηνών,  είναι μία σπάνια περίπτωση φιλίας. Οι δύο αυτοί φίλοι, αν και τελείως διαφορετικοί, έχουν αναπτύξει μια πάρα πολύ δυνατή σχέση εμπιστοσύνης.

Το ποντικάκι αυτό βρέθηκε από τους κτηνίατρους σε ηλικία μόλις τεσσάρων εβδομάδων σχεδόν ετοιμοθάνατο αλλά κατάφεραν και το έσωσαν. Τώρα δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου του φίλου!

Δείτε πως το σκυλί αυτό αφήνει το ποντικάκι να μπεί μέσα στο στόμα του και να του καθαρίσει τα δόντια. Για άλλη μια φορά τα ζώα αποδεικνύουν στους ανθρώπους πως δεν έχει σημασία ποιός είσαι και πόσο διαφορετικός είσαι, όλοι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο!

animal-friends-rat-dog-osiris-riff-51 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-66 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-71 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-81 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-121 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-141 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-191 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-201 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-221 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-232 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-261 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-292

Ακολουθήστε μας στο facebook: