Μια απλή ανάρτηση στο Facebook του πήγε τη πελατεία του εστιατορίου του από τους 0 στους 500 πελάτες!

2 Σεπτεμβρίου, 20162:13 ΜΜ
More videos

Απλά μια καλή πράξη μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο, μερικές φορές είναι αρκετό να πεις μερικές καλές λέξεις ή να γράψεις μια δημοσίευση στο Facebook. Το δεύτερο επέλεξε να κάνει ο 31 ετών Colin Ross για να φέρει φήμη σε ένα μικρό εστιατόριο και στον ιδιοκτήτη του.

1

© Colin Ross / facebook.com

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο που ο Colin επισκέφτηκε το φιλόξενο εστιατόριο «Whitbie’s Fish & Chips» στο Λέθμπριτζ του Καναδά. Έμεινε έκπληκτος που εκεί βρισκόταν μόνο ένας ακόμη άνθρωπος και εκείνος ήταν ο 70 ετών John McMillan, ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

2

© Colin Ross / facebook.com

Ο άνδρας παράγγειλε ένα ιδιαίτερα απίθανο ιππόγλωσσο (ψάρι) και παρατήρησε πως το μέρος ήταν πολύ καθαρό και νοικοκυρεμένο. Τότε ρώτησε τον ιδιοκτήτη για το πώς πήγαινε η επιχείρηση και αναστατώθηκε από την απάντηση του ευγενικού ηλικιωμένου: δεν μπορούσε να προσελκύσει πελάτες εδώ και αρκετό καιρό, δεν μπορούσε ούτε μισθό στον εαυτό του να δώσει.

3

© Colin Ross / facebook.com

Χωρίς δισταγμό, ο Ross πρόσφερε την βοήθειά του στη διαφήμιση του μαγαζιού. Η δημοσίευση που έκανε στο Facebook ο άνδρας, έφερε εκατοντάδες πελάτες στο μαγαζί του John. Μέχρι την Τρίτη, το «Whitbie’s» είχε 400 πελάτες και την Παρασκευή ο αριθμός αυξήθηκε στους 500. Η «διαφήμιση» στη σελίδα του Collin αναδημοσιεύθηκε 8.000 φορές.

4

© Colin Ross / facebook.com

Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων περιμένει στον χώρο στάθμευσης έξω από το εστιατόριο. Είναι η πρώτη φορά στα 7 χρόνια που ο John βλέπει τόσους πολλούς πελάτες.

5

© Colin Ross / facebook.com

Στη συνέντευξή του με το Global News, ο John μοιράστηκε το μεγαλύτερο όνειρο που έχει: να λειτουργεί ένα δικό του μαγαζί fish & chips που θα αγαπούν οι άνθρωποι. Πλέον, χάρης στον Collins το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

6

© globalnews.ca

Ο νεαρός άνδρας έγραψε στη δημοσίευσή του:

«Σήμερα, πήγα πρώτη φορά ως πελάτης στο Whitbie’s Fish & Chips, όπου ήταν μόνο ένας άνδρας 70 ετών, ο ιδιοκτήτης του μέρους. Τον ρώτησαν πως πήγαινε η δουλειά και μου είπε πως δεν μπορούσε να πληρώσει ούτε τον εαυτό του στο τέλος της ημέρας. Αυτό με ενόχλησε πραγματικά. Θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά, ιδιαίτερα αυτός ο 70 ετών άνδρας που διαθέτει το χρόνο του σε αυτό. Ο ιδιοκτήτης ήταν πραγματικά ένας άνθρωπος με επίπεδο, οπότε ζητώ από όλους στο Λέθμπριτζ να κοινοποιήσουν αυτή τη δημοσίευση και να υποστηρίξουν αυτόν το σκληρά εργαζόμενο άνδρα, που πραγματικά το αξίζει.»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News