Μια «ανάσα» πριν την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

27 Μαΐου, 2021 4:44 ΜΜ
More videos

Φως στο σκοτεινό τούνελ της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο φαίνεται ότι έχει ρίξει η Αστυνομία. Οι αρχές βρίσκονται μια «ανάσα» πριν την εξιχνίαση της άγριας ληστείας με θύμα την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, υποστήριξε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι αρχές είχαν ελάχιστα στοιχεία στη διάθεσή τους και τα ευρήματα που εντόπισαν και συνέλλεξαν από τη μεζονέτα του τρόμου είναι ελάχιστα. Ωστόσο ο κ. Καλλιακμάνης αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι η ΕΛ.ΑΣ. σκόπιμα δεν επιτρέπει να διαρρεύσουν πληροφορίες προκειμένου να «προστατεύσει» την έρευνα και να φτάσει γρήγορα στους δράστες που δολοφόνησαν με αγριότητα την 20χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια του μωρού της.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Εκφράζοντας κάποια από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης που έχει τραβήξει πάνω της την προσοχή και το ενδιαφέρον όλης της χώρας, ο κ. Καλλιακμάνης έδωσε ως παράδειγμα το γεγονός ότι οι ληστές ενώ αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες, την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου σχεδόν δίπλα του.

Επιπλέον, ακόμα ένα γεγονός προβληματίζει τους έμπειρους αξιωματικούς είναι το γεγονός ότι οι ληστές έδεσαν τον 32χρονο με σπάγκο τον οποίο βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως επίσης και με μονωτική ταινία την οποία και αυτή βρήκαν στη μεζονέτα, κάτι που φανερώνει ότι δεν ήταν τελικά τόσο οργανωμένοι όσο θεωρήθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Ο ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής πρόσθεσε ότι οι ληστές μπήκαν στο σπίτι κρατώντας όπλα, κάτι που υποδεικνύει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τα θύματά τους αλλά ακόμα και να συγκρουστούν με αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε μας στο facebook: