Μια αμερικανική εταιρία κατασκευάζει τα πιο ρεαλιστικά αντίγραφα ανθρώπων

27 Ιανουαρίου, 2018 11:51 ΠΜ
More videos

Φαίνεται ότι η τηλεοπτική σειρά “Westworld” πρόκειται σύντομα να γίνει πραγματικότητα. Η αμερικανική εταιρεία Abyss Creations δημιουργεί απολύτως ρεαλιστικές κούκλες με το όνομα RealDoll. Μιλούν πολλές γλώσσες, μπορούν να θυμούνται πληροφορίες, και το δέρμα σιλικόνης τους μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο δέρμα.

Είστε έτοιμοι να μάθετε τι είναι σε θέση να κάνει η μηχανική και η σύγχρονη τεχνολογία;

 

Κάθε μοντέλο γίνεται στο χέρι και το αποτέλεσμα αξίζει την προσπάθεια: με την πρώτη ματιά, είναι αδύνατο να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα άψυχο αντικείμενο που στέκεται μπροστά μας. Το πιο ενδιαφέρον (και ταυτόχρονα μυστηριώδες) πράγμα είναι το γεγονός ότι το πρόσωπο της κούκλας μπορεί να γίνει κατόπιν συγκεκριμένης παραγγελίας.

 

Με τα χρόνια, η εταιρεία κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την τεχνολογία της: η σιλικόνη, η οποία χρησιμοποιείται στην παραγωγή, ταιριάζει πολύ με το αληθινό ανθρώπινο δέρμα κατά την αφή. Κάθε τρίχα και βλεφαρίδα επεξεργάζεται και τοποθετείται προσεκτικά και λεπτομερώς. Απλά κοιτάξτε τον τρόπο που σας κοιτάζει!

Οι κούκλες αγοράζονται από σχεδιαστές, φωτογράφους, στυλίστες, συλλέκτες και ανθρώπους που δεν κατάφεραν να συναντήσουν το άλλο τους μισό.

Η τιμή αυτού του θαύματος της επιστήμης και της τεχνολογίας δεν είναι μικρή – ξεκινάει από περίπου € 5.000. Δυστυχώς, οι προγραμματιστές δεν έχουν διδάξει τα πλάσματά τους να περπατούν και να κινούνται. Ωστόσο, ποιος ξέρει; Αυτό το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί πολύ σύντομα. Και εκεί θα συναντήσουμε ένα συναρπαστικό και ασυνήθιστο μέλλον.

Από τη μια πλευρά, ο ρεαλισμός σε αυτόν τον βαθμό μπορεί να είναι λίγο τρομακτικός. Από την άλλη, δείχνει την άνευ όρων ανάπτυξη των τεχνολογιών, μέσω των οποίων η φαντασία γίνεται πραγματικότητα. Αλλά είναι προφανές από τώρα ότι θα υπάρξουν αμφισβητήσεις σχετικά με την ηθική αυτών των ανθρώπινων αντιγράφων.

 

[abyssrealdoll]

Ακολουθήστε μας στο facebook: