Μετρήστε τις γραμμές στον καρπό σας και δείτε τι σημαίνουν για τον εαυτό σας.

4 Σεπτεμβρίου, 20167:25 ΜΜ
More videos

Η χειρομαντεία χρονολογείται εκατοντάδες αιώνες πίσω. Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από την ινδουιστική αστρολογία στην Αρχαία Ινδία. Παρόλο που αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε κινέζικα βιβλία, γρήγορα εξαπλώθηκε στην Ανατολική Ασία και την Δυτική Ευρώπη. Σήμερα, η χειρομαντεία είναι μια ασκούμενη τεχνική και προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.

Ένας από τους ευκολότερος τρόπους για να διαβάσετε το χέρι σας είναι να ρίξετε μια ματιά στον καρπό σας και να παρατηρήσετε τις οριζόντιες γραμμές, που υπάρχουν κατά μήκος της κάτω πλευράς του καρπού στο σημείο που χωρίζεται το αντιβράχιο από το χέρι.

Πιστεύεται, ότι όσες περισσότερες γραμμές υπάρχουν τόσο περισσότερο θα ζήσει ο άνθρωπος που τις έχει. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν 2 ή 3 γραμμές, ενώ μια ξεχωριστή μειοψηφία έχει 4 γραμμές.

Η κάθε γραμμή έχει την δική της ξεχωριστή ερμηνεία για την τύχη και την πορεία της ζωής μας.

1η γραμμή: Η πρώτη γραμμή είναι πολύ σημαντική, γιατί σχετίζεται με προβλήματα υγείας. Αν είναι ενιαία και βαθιά χαραγμένη, υποδηλώνει υγεία και καλή σωματική κατάσταση. Αν είναι θολή και διακεκομμένη, ο άνθρωπος θεωρείται αδύναμος και επιπόλαιος.

Όσον αφορά, τα θέματα υγείας η πρώτη γραμμή διαφέρει από άντρες σε γυναίκες. Για τις γυναίκες, αν είναι διακεκομμένη και έχει καμπύλες κοντά στην παλάμη, υποδηλώνει γυναικολογικά προβλήματα. Για τους άντρες υποδηλώνει προβλήματα στον προστάτη ή προβλήματα στην αναπαραγωγή.

2η γραμμή: Η 2η γραμμή χρησιμοποιείται για να μετρήσει τις προσδοκίες των ανθρώπων για πλούτο. Αν η γραμμή είναι ενιαία, ίσια και βαθιά χαραγμένη, ο άνθρωπος αυτός μπορεί να περιμένει μια πλουσιοπάροχη και ευτυχισμένη ζωή.

3η γραμμή: Η τρίτη γραμμή, αν υπάρχει, υποδηλώνει την επιρροή που θα έχουμε στους άλλους ή την φήμη που θα αποκτήσουμε. Αν η γραμμή είναι ενιαία και ξεκάθαρη, τότε αυτός ο άνθρωπος αναμένεται να έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο. Υποδεικνύει, ότι αυτός ο άνθρωπος θα ξεχωρίσει και θα μείνει αξέχαστος.

4η γραμμή: Η τέταρτη γραμμή είναι πολύ σπάνια και δεν την έχουν όλοι οι άνθρωποι. Αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν μια τέταρτη γραμμή στον καρπό τους, τότε η φήμη και η επιρροή της τρίτης γραμμής θα συμβούν σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο.

Με πληροφορίες από το howcast.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News