Υπό την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. αλβανικά καταστήματα και στέκια

30 Οκτωβρίου, 2018 1:32 ΜΜ
More videos

Την ώρα που οι Αλβανοί προκαλούν τους Έλληνες, η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει τα μέτρα της θεωρώντας τους Έλληνες επικίνδυνους, αφού πιστεύει πως δε θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια αλλά θα υπάρξουν αντίποινα. Ειρωνεία όμως, εμάς σκοτώνουν, εμάς φοβούνται. Το ‘χε πει και ο Τ. Λειβαδίτης: Μᾶς φοβοῦνται καὶ μᾶς σκοτώνουν… καὶ ὅταν μᾶς σκοτώνουν, νεκροὺς μᾶς φοβοῦνται πιὸ πολύ.

Προφανώς και υπάρχει οργή σε όλο τον Ελληνισμό, αλλά ευτυχώς σαν έθνος το επίπεδό μας δεν μας επιτρέπει να πέσουμε στο επίπεδο των Αλβανών. Το ζήτημα είναι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση «παίζει κρυφτό» και δεν μας λέει ξεκάθαρα τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την άνανδρη δολοφονία Κατσίφα.

Ο Ε. Ράμα προκαλεί και ειρωνεύεται έναν νεκρό και η Βουλή «αγρόν ηγόρασε».

Στην παρέμβασή του ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής κάποιου που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε κι οι δύο χώρες τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα».

Έτσι λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ. φοβούμενη για αντιδράσεις αποφασίσει να λάβει μέτρα για την προστασία πιθανών στόχων, στόχων όπως η πρεσβεία της Αλβανίας και τα προξενεία, επιχειρήσεις και καταστήματα που ανήκουν σε άτομα αλβανικής καταγωγής και στέκια Αλβανών.

Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκονται και τα σωφρονιστικά καταστήματα στα οποία κρατούνται Αλβανοί κατάδικοι. Από την ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται μήπως ξεσπάσουν επεισόδια στις φυλακές.

Η ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. είναι έντονη για την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία. Να σημειωθεί, δε, ότι χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, με τους συγκεντρωμένους να ανταποκρίνονται σε διαδικτυακό κάλεσμα βορειοηπειρωτικών σωματείων της Αθήνας αλλά και κομμάτων, που διατράνωσαν με μία φωνή την οργή κατά των Τιράνων.

Εν μέσω της χλιαρής αντίδρασης των αρμόδιων πολιτικών και λίγο μετά την ανακοίνωση μέτρων προστασίας υπέρ των Αλβανών από τις ελληνικές αρχές δημοσιεύσαμε μια καταγγελία που ανατρέπει τα πάντα.

Σοκάρει η καταγγελία του προέδρου του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπη Καραθάνου, στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την εκπομπή Mea Culpa στον ΘΕΜΑ104,6 σχετικά με τον τρόπο θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών που επικαλείται ο Μπάμπης Καραθάνος, οι Αλβανοί αστυνομικοί καταδίωξαν τον Έλληνα πολίτη μετά από επεισόδια στο χωριό Βουλιαράτες, τα οποία και υποκίνησαν ένστολοι της γείτονος.

Οι πηγές του κ. Καραθάνου, επισημαίνουν πως οι αλβανικές αρχές εξουδετέρωσαν το Κ.Κατσίφα: «τον έσυραν αιμόφυρτο και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην καρδιά”.

Συγγενής του Κ. Κατσίφα: Στημένη η δολοφονία του ήρωα

«Καζάνι που βράζει» η Βόρεια Ήπειρος μετά την εκτέλεση του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, από τις ειδικές Αλβανικές δυνάμεις.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του στη Λαμία, μιλούν για έναν ήρωα και για μια στημένη δολοφονία, ενώ χαρακτηρίζουν σημαδιακή την ημέρα της δολοφονίας του, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, σε ένα μέρος όπου είναι θαμμένοι χιλιάδες Έλληνες, που πολέμησαν το έπος του 40.

Σημειώνεται, ότι ο Κατσίφας είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και σκόπευε να διαφύγει της σύλληψης περνώντας στην Ελλάδα.

Παρά τις καταγγελίες αυτόπτων μαρτύρων και την εμφανή σκοπιμότητα βιαιότητας και φόνου από τους Αλβανούς, η ελληνική κυβέρνηση παραμένει χλιαρή, έως αδρανής στις αντιδράσεις της, τη στιγμή που θα έπρεπε να προβεί σε επιθετικές διπλωματικές κινήσεις.