Μεθυσμένος οδηγός νταλίκας έλιωσε δυο αμάξια και τους οδηγούς τους στη λεωφόρο Κηφισού

9 Μαΐου, 2018 11:03 ΠΜ
More videos

Ήταν 05:40 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισού. Μια νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία έσπασε τις μπάρες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα προς Πειραιά. Τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες. Από τα συντρίμμια των δυο επιβατικών αυτοκινήτων ανασύρθηκαν δύο άνδρες νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός της νταλίκας είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε αλκοτέστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Το βαρύ όχημα παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Έσπασε τις μπάρες της λεωφόρου Κηφισού λίγο πριν την Πέτρου Ράλλη στο ύψος του ΙΚΕΑ και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα “έλιωσε” δυο ΙΧ αυτοκίνητα.

Είναι ενδεικτικό ότι το βαρύ όχημα σταμάτησε την “τρελή” πορεία του μόνο όταν προσέκρουσε στις μπάρες του παραδρόμου στο αντίθετο ρεύμα. Οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του newsit.gr αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα του τροχαίου.

Στην Τροχαία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Η περιοχή αποκλείστηκε και έγιναν προσπάθειες απεγκλωβισμού. Δυστυχώς για τους δυο οδηγούς οι προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες. Είχαν βρει τραγικό θάνατο. Μια γυναίκα ανασύρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου.

Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε πιο ελαφρά. Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν ότι υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το οποίο έδειξε ότι είχε κάνει κατανάλωση αλκοόλ. Θα ακολουθήσουν και αιματολογικές εξετάσεις.

Στη λεωφόρο Κηφισού, λόγω του τροχαίου, δημιουργήθηκε μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Για περισσότερες από τρεις ώρες τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, ήταν μποτιλιαρισμένα για χιλιόμετρα.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή – Θ. Πάνου

Πηγή: newsit.gr