Μετέτρεψε έναν άσχημο κορμό δέντρου σε ένα αξιολάτρευτο σπίτι νεράιδας.

3 Μαρτίου, 20168:45 ΜΜ

Τον Απρίλιο του 2015, ο σύζυγος της Mimi της δήλωσε πως έπρεπε να κόψουν ένα νεκρό δέντρο από την αυλή. «Πάντα είχα ένα έργο στο μυαλό μου και ήθελα να δοκιμάσω.» δήλωσε η ίδια. «Επιπλέον, είναι γνωστό πως κάνω μικρές περίπλοκες εργασίες» συμπλήρωσε. Οπότε φυσικά δεν μπόρεσε να μείνει άπραγη χωρίς να δώσει την καλλιτεχνική της νότα στο κούτσουρο που απέμεινε.  Το δέντρο βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και τότε σκέφτηκε να το μετατρέψει σε σπίτι για νεράιδες. Η ίδια παραδέχεται πως ο άνδρας της δεν είναι ενθουσιώδης με αυτές τις φιλόδοξες ιδέες αλλά ήταν περήφανος για τη συγκεκριμένη.

Αφού κόπηκε το δέντρο, η Mimi και ο σύζυγός της εργάστηκαν μαζί για να συγκεντρώσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονταν στα καταστήματα Lowe και Walgreen ενώ χρησιμοποίησαν υλικά και ξύλα από δεύτερο χέρι. Μετά από μερικές εβδομάδες, η γυναίκα ήταν έτοιμη να δείξει στον κόσμο το έργο της.

Το σπίτι νεράιδας ετοιμάστηκε και είχε μικρές γλυκές λεπτομέρειες όπως η μαγκούρα ενός βοσκού, ένα φαναράκι, ξύλινα παράθυρα και μικρά πήλινα αγγεία που γεμίζουν με αληθινά λουλούδια. Το έργο έλαβε πολλά σχόλια και επαίνους από τους γείτονες ενώ αποτελεί και το πιο γλυκό κομμάτι της γειτονιάς και των συζητήσεων.

Οπότε θυμηθείτε: «Αν υπάρχει κάποιος κορμός που δεν χρειάζεστε γύρω σας, υπάρχει κάτι γλυκό που μπορείτε να κάνετε».

Δείτε το βίντεο με το υπέροχο σπίτι παρακάτω. 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News