Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
διακόσμησηΜετέτρεψε το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη σε μια αστική ζούγκλα

Μετέτρεψε το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη σε μια αστική ζούγκλα

Η Summer Rayne Oakes ζει σε μια ‘αστική ζούγκλα’ και το εννοούμε κυριολεκτικά! Η  περιβαλλοντική επιστήμονας (μάγισσα των φυτών,συλλέκτρια εντόμων και μοντέλο) έχει κατορθώσει να χωρέσει στο διαμέρισμα της 90 τετραγωνικών, στο Williamsburg του  Μπρούκλιν, 500 διαφορετικά φυτά που ποκίλουν από βότανα και λουλούδια μέχρι φρούτα και λαχανικά.

‘Νομίζω ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να επιβιώσω στη Νέα Υόρκη ήταν να έχω γύρω μου φυτά’, είπε η Oakes.

΄Όπως μπορείτε να δείτε,τα έχει καταφέρει καλά. Κάθε δωμάτιο στο διαμέρισμά της ξεχειλίζει από πράσινο. Η κρεβατοκάμαρά της έχει έναν ζωντανό τοίχο που συνδέεται με ένα σύστημα ποτίσματος. Κρεμά βάζα και γλάστρες από αυτοσχέδιες πλατφόρμες κατασκευασμένες από σανίδες και κόντρα πλακέ. Στο μπάνιο της έχει διάφορα παχύφυτα που ζουν σε ένα δίσκο στο καζανάκι της και τα περβάζια είναι οικοδεσπότες σε διάφορα μικροσκοπικά θερμοκήπια που περιέχουν φυτά που απαιτούν περισσότερο ‘αναγκαίο φως’, όπως τα βότανα. Έχει ακόμη και έναν ολόκληρο λαχανόκηπο που καλλιεργεί στην ντουλάπα της!

Δείτε και μόνοι σας στις παρακάτω εικόνες.

‘Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος που έχω πραγματικά για να επιβιώσω στη Νέα Υόρκη είναι να έχω γύρω μου φυτά’

jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-48 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-20 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-7 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-6 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-45 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-27 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-2 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-13 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-5 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-40 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-39 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-33 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-30 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-46 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-3 jungle-apartment-plants-summer-rayne-oakes-47

Summer Rayne Oakes

Πηγές φωτογραφιών: Aliza Eliazarov | Erin Kestenbaum

Τα πιο σημαντικά