Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜετέωρα: Έσωσαν σκúλο που τον έδεσαν με σúρμα το κεφάλı με το...

Μετέωρα: Έσωσαν σκúλο που τον έδεσαν με σúρμα το κεφάλı με το ένα πόδı

Ο σκύλος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε κτηνιατρείο στα Μετέωρα. Άφαντοι οι δράστες που ήθελαν να βασανίσουν το ζώο μέχρι θανάτου…

Ο δράστης ή οι δράστες της κτηνωδίας στα Μετέωρα ήθελαν να σκοτώσουν το άτυχο ζώο. Αφού το έδεσαν με σύρμα για να μην μπορεί να κουνηθεί, το έριξαν σε χαντάκι. Ο σκύλος σώθηκε επειδή ένας πολίτης που έτυχε να περνάει από την περιοχή δεν έμεινε απαθής. Ειδοποίησε τις Αρχές και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Η περιοχή των Αγίων Θεοδώρων παραμένει ανάστατη από τα όσα έγιναν, με μικρούς και μεγάλους να περιμένουν την κατάληξη της αστυνομικής έρευνας.

skylos 3 skylos 1 skylos 2

Η επιχείρηση διάσωσης ενός αδέσποτου σκύλου στήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, από το Δήμο Μετεώρων στους Αγίους Θεοδώρους. Μετά από κλήση πολίτη, άμεσα αρμόδιο συνεργείο του Δήμου Μετεώρων επιχείρησε και διέσωσε αδέσποτο σκυλάκι που άγνωστος αφού πρώτα είχε δέσει με σύρμα το κεφάλι με το αριστερό πίσω πόδι του, για να μην μπορεί να κινηθεί, το έριξε σε χαντάκι με νερό βάθους δύο μέτρων.

Στη συνέχεια το αδέσποτο σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής που συνεργάζεται με τον Δήμο Μετεώρων, όπου αφού πρώτα αφαιρέθηκε το σύρμα με το οποίο ήταν δεμένο, έλαβε όλες τις απαραίτητες κτηνιατρικές υπηρεσίες που ορίζονται
από το νόμο.

Για το περιστατικό ο Δήμος Μετεώρων ενημέρωσε άμεσα το Α/Τ Μετεώρων το οποίο ξεκίνησε προανάκριση για την ανακάλυψη του αγνώστου δράστη Το σκυλάκι χαίροντας άκρας υγείας μεταφέρθηκε και φιλοξενείται στο κυνοκομείο του Δήμου Μετεώρων.

Τα πιο σημαντικά