Μετατρέπει τα πολυτελή αυτοκίνητα σε… “παλιοσίδερα” και έτσι απωθεί τους κλέφτες!

3 Ιουλίου, 2015 1:11 ΠΜ
More videos

Δεν έχει όρια τελικά η ανθρώπινη φαντασία και ευρηματικότητα. Ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς βαν κάλυψε το αυτοκίνητό του με ταπετσαρία για να φαίνεται παλιό και να απωθεί τους κλέφτες.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να προστατεύσει κάποιος το αυτοκίνητό του από τους κλέφτες.

Ο ιδιοκτήτης ενός βαν Volkswagen Transporter αποφάσισε να προστατεύσει το νέο του απόκτημα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Κάλυψε το όχημα του με μια τεράστια ταπετσαρία που ήταν γεμάτη σκουριά.

Ο καλλιτέχνης που φιλοτέχνησε την ταπετσαρία την έκανε να φαίνεται ιδιαίτερα ρεαλιστική τόσο που τράβηξε και το ενδιαφέρον της αστυνομίας.

«Χρειαστήκαν μόνο τρεις μέρες για να με σταματήσει η αστυνομία και να με ρωτήσει τι συνέβη και το αυτοκίνητό μου είναι γεμάτο σκουριά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οχήματος και καθησύχασε τους επίδοξους ενδιαφερόμενους λέγοντας πως πέρα από τη σύγχυση που δημιουργείται στους άλλους η πράξη του δεν είναι παράνομη.

 

rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-1 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-2 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-3 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-4 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-5 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-6 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-7 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-8 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-9 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-10 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-11 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-12

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: