Μετατρέπει τα ακουστικά του γιου της σε φιγούρες από ήρωες κινουμένων σχεδίων

7 Ιουλίου, 2015 2:19 ΜΜ
More videos

Τα κοχλιακά εμφυτεύματα όπως και τα άλλα βοηθήματα για την ακοή, φαίνονται δύσκολα να τα φορέσει ένα παιδί λόγω της κριτικής από τους συνομήλικους του. Η Sarah Ivermee είναι μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, της οποίας ο γιος ονομάζεται Freddie και αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Η Sarah, δημιουργεί διάφορα σχέδια για τα ακουστικά των παιδιών και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Τα παιδιά νιώθουν όμορφα και όχι μειονεκτικά για τα ακουστικά τους, που πολλές φορές προκαλούν τη ζήλεια των άλλων παιδιών.

Πήρε την ιδέα όταν μια φίλη της, της εξήγησε πόσο δύσκολο είναι για την κόρη της να τα φορά. Η Sarah πρότεινε να κολλήσουν σχέδια πάνω σε αυτά και πραγματικά έκαναν τη διαφορά. Πλέον έχει τη δική της επιχείρηση που ονομάζεται Lugs και δημιουργεί σχέδια για παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Ο 4 ετών γιός της δημιουργού είναι κουφός από το ένα αφτί και έχει απώλεια ακοής από το άλλο.

hearing-aid-decorations-kids-cochlear-implant-sarah-ivermee-lugs-3

Μια φίλη της, της είπε πως η κόρη της νιώθει άσχημα όταν πρέπει να φορέσει τα ακουστικά γιατί την κάνουν να νιώθει διαφορετική.

hearing-aid-decorations-kids-cochlear-implant-sarah-ivermee-lugs-1

Αυτό την έκανε να δημιουργήσει διάφορα σχέδια και πλέον πολλά παιδιά νιώθουν όμορφα για αυτά.

hearing-aid-decorations-kids-cochlear-implant-sarah-ivermee-lugs-2

«Σκέφτηκα πως πολλές οικογένειες θα έχουν το ίδιο πρόβλημα με τα ακουστικά των παιδιών τους και ήξερα πως πρέπει να βοηθήσω.» δήλωσε η ίδια.

hearing-aid-decorations-kids-cochlear-implant-sarah-ivermee-lugs-7

«Ξέροντας πως τα παιδιά δεν νιώθουν όμορφα να τα φορούν όπως είναι, ξέρω πως πλέον είναι περήφανα για αυτά.» συμπλήρωσε.

hearing-aid-decorations-kids-cochlear-implant-sarah-ivermee-lugs-4